Čierne silonky uprednostníte pred tými telovými.dreamstime
StoryEditor

Nosíte silonky či pančušky? Pozor na módne prešľapy ktoré sa neodpúšťajú

24.04.2023, 10:00
Krása a móda

Ešte si zrejme pár týždňov počkáte kým budete nosiť sukne či šaty bez siloniek. Kým však takéto teplé dni nastanú, zatiaľ budete k svojim obľúbeným ženským kúskom nosiť pančušky. Dávajte pozor na módne prešľapy ktorých sa často dopúšťate.

Pančušky sú povinnou výbavou šatníka takmer každej ženy. Nohy v nich vyzerajú elegantne aj sexi a majú nie len estetickú funkciu. Počas zimy vás tie hrubšie kúsky dokážu bezpečne ohriať a chrániť pred zimou.

Tenké či hrubé

Počas jarných a jesenných mesiacov vám úplne stačia tenšie pančušky. V zime siahajte po tých hrubých. Vyberajte si podľa takzvaných denierov, čo je jednotka pre hustotu vlákna, ktoré je v silonkách použité. Čím viac denierov, tým sú pančušky hrubšie.

Centimetre pod kontrolou

Silonky, alebo pančušky vám pomôžu aj v prípade, že vás trápi nerovnomerná postava či pár centimetrov navyše. Našťastie výrobcovia mysleli aj na to a dnes už sú bežne dostupné pančušky ktoré vám postavu krásne vyformujú a vy tak aspoň opticky stratíte pár centimetrov v problematických oblastiach. Pozor aj na správny výber veľkosti. Ak si kúpite menšie číslo ako potrebujete, zvýraznia aj tie najmenšie nedokonalosti na vašej postave.

image

Sťahujúce silonky dostanú prebytočné centimetre pod kontrolu.

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. apríl 2024 10:54