Túto sezónu si je z čoho vyberať. Nájdite si spolu s nami tie pravé plavky pre vás.dreamstime
StoryEditor

Leto je už pomaly za dverami: Pripravte sa naň vďaka horúcim plavkovým trendom

31.03.2023, 14:00
Krása a móda

Aj keď sa to možno ešte nezdá, leto je už za dverami a obchody sa začínajú plniť rôznymi štýlmi plaviek. Aby ste túto sezónu zažiarili a nespôsobili žiadne faux pas, pripravili sme si pre vás zoznam najhorúcejších plavkových trendov. Pozrite sa, ktoré z nich sa hodia k vašej osobnosti či postave.

Každá žena sa v plavkách túži cítiť sebavedome a pohodlne. Práve z tohto dôvodu by ste sa mali pri ich výbere zamerať nielen na trendy, ale aj rôzne strihy či materiály. Hitom tejto sezóny však nie sú klasické sexi bikiny, ale naozaj horúce kúsky, v ktorých zažiarite na kúpalisku, pláži či doma pri bazéne. Veď sa samy presvedčte o tom, že rozhodne je z čoho vyberať. Ktoré si uchmatnete ako prvé?

V plavkách ako v spodnej bielizni

najväčším tohtoročným trendom nepochybne patria plavky inšpirované spodným prádlom. Ak chcete na pláži zažiariť, rozhodne siahnite po kúskoch s čipkou, korzetom, kosticami alebo mašličkami na ramienkach. Či už si vyberiete dvoj alebo jednodielne plavky, verte či nie, budete sa v nich cítiť ako doma v spálni.

Všade samé trblietky

Možno nie ste veľkými fanúšičkami trblietok, no po vzhliadnutí trendu tejto sezóny si to pravdepodobne rozmyslíte. Vyskúšajte siahnuť po plavkách s jemnými trblietkami, vďaka ktorým budete decentne žiariť od hlavy až po päty. Nebojte sa, neškriabu. Zaobstarať si môžete kúsky v olivovej, hnedej, žltej či fialovej farbe.

Praktické a sexi súpravy

Ak nedokážete obsedieť na pláži dlhé hodiny, neustále niekam odbiehate alebo by ste chceli v plavkách prejsť až do hotela bez šiat či županu, mali by ste si zaobstarať plavky so sukňou a topom. Je len na vás, či zvolíte odvážnejší alebo naopak zahalenejší kúsok.

Volány sú IN

Patríte k romantickým dušiam? Siahnite po plavkách s volánom. Zvoliť môžete volánové dvojdielne bikiny alebo celé plavky s volánom cez jedno rameno. Všetko závisí od toho, ktorú časť postavy by ste chceli zvýrazniť. Skvelé na nich je aj to, že vďaka tomuto jednoduchému detailu, k nim nemusíte pridávať už žiadne doplnky.

Trendy vysoký pás

Tohtoročnej sezóne vládne najmä vysoký pás, ktorý je absolútne nadčasový. Môžete vďaka nemu skryť to, čo potrebujete alebo upriamiť pozornosť na inú časť tela. Ak sa vám takýto typ plaviek páči, zaobstarajte si ho vo fialovej, bielej, klasickej čiernej alebo červenej farbe.

Háčkované plavky

K trendom tohto leta patria aj háčkované plavky, ktoré sú vhodné najmä na festivaly či plážové párty. Najlepšie vyniknú v bielej farbe v kombinácii s pletenými či priesvitnými nohavicami, sukňou alebo šatami.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 08:57