Túto jar si budete mať z čoho vyberať.dreamstime
StoryEditor

Táto jar praje ženskosti! V móde budú šaty: pohodlné, sexi aj udržateľné

14.03.2023, 10:00
Krása a móda

Tejto jari vládne ženskosť. A to vo všetkých podobách. V móde sú sexi transparentné materiály ale aj pohodlná bavlna. To čo by však nemalo chýbať vo vašej skrini sú šaty. Rôznych dĺžok, strihov a farieb. Vyberte si spomedzi širokej ponuky tie, ktoré najviac podčiarknu vašu jedinečnosť!

Šaty sú trendy v každom ročnom období. No táto jar vám dá priestor aj na kreativitu. Na svoje si prídu tie odvážnejšie z vás, ale aj tie, ktoré sú verné klasike.

Pohodlie nadovšetko

Šaty sú must have každej ženy. Z času na čas si ich rady doprajú aj tie z vás, ktoré väčšinu času preferujú rifle či iné pohodlné oblečenie. Šaty sú akýmsi synonymom ženskosti. Dokážu podčiarknuť vašu osobnosť. A o tom, že sú minimálne rovnako pohodlné ako rifle či legíny niet pochýb.

Šaty pre všetkých

Šaty sú vhodné pre všetky typy postáv. Túto jar v našich uliciach uvidíte rôznorodosť vo všetkých svojich podobách. Extravagantné kúsky budú striedať tie klasické, žiarivé farby budú konkurovať tlmeným a pastelovým tónom. A rovnako si prídu na svoje dámy, ktoré sa dobre cítia v minišatách, ako aj v šatách po kolenách či maxi dlhých šatách siahajúcich až po zem.

image

V uliciach uvidíte šaty rôznych farieb aj strihov.

dreamstime

Kombinujte

Pokojne si kúpte pár nadčasových šiat, ktoré budete môcť nosiť na viacero spôsobov. Akonáhle si totiž k šatám oblečiete sako, získate elegantný outfit. No ležérnejší vzhľad dosiahnete tým, že rovnaké šaty skombinujete s koženou či rifľovou bundou. Kreativite sa v tomto smere naozaj medze neklamú. A môžete sa odviazať aj pri výbere pančušiek. Tie si minimálne do mája užijete naplno. Pokojne si doprajte farby, ale aj vzory. Len pozor, nech to veľmi neprekombinujete!

Materiály

Čo sa materiálov týka, aj v tomto smere v ponuke nájdete skutočne všetko od ľanu cez bavlnu až po viskózu či soronu. Úlohou všetkých je dopriať vám v prvom rade maximálne pohodlie, takže pre čokoľvek sa rozhodnete, budete sa cítiť fantasticky. Sexi pôsobia aj transparentné materiály, takže smelo do toho. Pokojne môže byť priesvitná len niektorá časť odevu, buď dekolt, chrbát alebo rukávy. V kontraste s tým však môžete siahnuť aj po šatách vyrobených z teplákoviny, ktoré budú rovnako šik. V kombinácii s teniskami a šiltovou budete určite v uliciach neprehliadnuteľné.

image

Šik sú aj teplákové šaty.

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 12:31