Jar si žiada farby aj na vašej tvári.dreamstime
StoryEditor

Prvé jarné dni si budú pýtať aj zmenu vizáže. Tieto farby musíte rozhodne vyskúšať

08.03.2023, 15:00
Krása a móda

O pár dní jar zaklope na dvere a s výmenou šatníka by ste mali urobiť prievan aj vo vašej taštičke so šminkami. Trendy v líčení na túto jar sú svieže, hravé a farebné. Platí pravidlo, menej je niekedy viac, no farieb sa báť nemusíte.

Ak chcete dosiahnuť správny jarný look, budete potrebovať len pár nových vecí.

Pleť

Skúste na jar aj z vašej pleti dať dole prebytok mejkapu a zvoľte aspoň na nasledujúce mesiace ľahké BB krémy, prípadne krém s SPF faktorom ktorý má jemné sfarbenie. Vaša pleť bude bez ťažkých  nánosov mejkapu pôsobiť odľahčene. Kruhy pod očami a menšie nedostatky pokojne zakryte korektorom a nezabudnite na zvýraznenie lícnych kostí, ktoré dodajú pleti ten správny šmrnc. Ideálne na toto obdobie sú lícenky s ružovým nádychom, prípadne tie, ktoré majú jemné broskyňové tóny. Trošku high lighteru a pleť je hotová.

image

Počas nasledujúcich mesiacov voľte radšej jemnejší mejkap.

dreamstime

Oči

Ak túžite po prirodzenom mejkape, potom si doprajte len maskaru. Dajte si buď jednu až dve vrstvy pre takmer naturálne líčenie, alebo viac vrstiev ak túžite po výrazných mihalniciach. Túto jar si však oči doslova pýtajú trošku farieb. Rovnako ako v prípade líčok, aj tu môžete siahnuť po bledo ružovkastých odtieňoch. Ružová či inak farebná linka aj trblietky sú nie len povolené, ale dokonca žiadané. Tak smelo do toho.

image

Jemné očné tiene zvýraznia váš pohľad.

dreamstime

Pery

Zabudnite na ťažké rúže sýtych farieb. Tie si nechajte na večer, alebo na jeseň či zimu. Teraz doprajte vašim perám šťavnatý look vďaka jemným leskom na pery. Transparentný by ste mali mať po ruke počas celého dňa. A v pravidelných intervaloch si ho nanášajte na pery. Kúpte si lesk, ktorý bude navyše hydratačný a zabezpečíte tak vašim perám potrebnú výživu. Čo sa farieb týka, opäť sú v kurze broskyňové, ružové, jemné červené tóny a nič nepokazíte ani leskom s oranžovým nádychom. Skrátka, nech sú svieže a pripomínajúce jar.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 07:49