Zima dá poriadne zabrať nie len vašej pleti, ale aj vlasom.pexels
StoryEditor

Vlasy, tvár aj ruky sú v zime poriadne namáhané. Toto všetko môžete urobiť, aby zostali v kondícii

01.03.2023, 15:00
Krása a móda

Ruky, vlasy ale aj pleť na vašej tvári je v zime namáhaná viac ako inokedy. Škodí jej nie len mráz, ale aj suchý vzduch v prekúrených miestnostiach. O striedaní týchto teplôt počas dňa ani nehovoriac. Obzvlášť zamerajte svoju pozornosť na vybrané partie a starajte sa o ne viac ako zvyčajne.

Ruky

Ach, ruku hore ktorá nemá počas zimy problémy s pokožkou na rukách. Gratulujeme a závidíme. S rukami totižto bojuje väčšina žien aj mužov. V prvom rade by ste nemali zabúdať na rukavice. V druhom rade by ste mali mať v kabelke neustále k dispozícii krém na ruky. A nech je poriadne mastný a hydratačný. Pred spaním si naneste na ruky hrubú vrstvu krému a pokojne siahnite aj po špeciálnych rukaviciach, vďaka ktorým budete mať po prebudení ruky krásne hladké a hydratované. Ak chcete level starostlivosti o ruky ešte o niečo posunúť, doprajte aj tejto časti vášho tela masku. Niektoré majú doslova zázračné účinky. A to na počkanie.

image

Ruky počas zimy krémujte aj niekoľkokrát za deň.

pexels

Päty

Nohám venujete starostlivosť predovšetkým v lete. Niet sa čo čudovať, sú predsa na očiach pomerne často a každá z vás chce, aby boli v sandáloch dokonalé. Ale nezabudnite, že aj v zime by ste ich nemali zanedbávať. Pravidelné krémovanie by malo byť samozrejmosťou ak chcete predchádzať suchej, drapľavej a popraskanej koži. Raz za dva týždne si pri pozeraní televízie doprajte aj hydratačný kúpeľ a nezabudnite aj na peeling, ktorý nohy zbaví odumretých častí kože.

image

Venujte dostatočnú pozornosť aj vašim nohám.

pexelspexels
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 16:32