Upravené ruky by mali byť samozrejmosťou.pexels
StoryEditor

Trendy v manikúre pre tento rok sú jasné! Dávajú priestor nielen farbe roka, ale aj hnedej a nestarnúcej červenej

01.02.2023, 10:00
Krása a móda

Ruky sú častokrát pod väčším drobnohľadom okolia, ako by ste si mysleli. Práve preto by mala byť manikúra samozrejmosťou každej ženy. Je úplne jedno, či si ju robíte v pohodlí domova, alebo sa pravidelne odovzdáte do rúk odborníkov v salónoch, ruky by ste mali mať upravené. A ako všetko, aj nechty podliehajú módnym trendom.

Čokoládové nechty

Hoci hnedá na nechtoch nikdy nebola veľmi v kurze, rok 2023 jej v tomto smere praje. Nosia sa všetky odtiene hnedej. Od tej kapučínovej až po tmavú, ktorá pripomína čokoládu. Práve na hnedých odtieňoch vyniknú už spomínané trblietky. Ak máte chuť experimentovať, stavte na manikúru kde budete každý necht v inom odtieni tejto farby, prípadne striedajte tmavú so svetlo hnedou až béžovou. Ruky budú vyzerať elegantne a zároveň žensky.

image

V kurze sú všetky odtiene hnedej.

dreamstime

Nude odtiene

Samozrejme, na svoje si prídu aj tie z vás, ktoré na svojich rukách iné, ako nude odtiene neznesú. Tieto farby na vašich nechtoch vás nikdy neomrzia. Nechty vďaka ním vyzerajú prirodzene, čisto a upravene. Nude odtiene nájdete od svetlo béžových až po jemné ružové. A ak predsa len zatúžite po jemnej zmene, opäť môžete siahnuť po trblietavých čiastočkách, prípadne po nenápadnom detaile v podobe nálepiek či ornamentov.

image

Nude odtiene pokojne doplňte o nejaký detail.

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. apríl 2024 11:54