Laminácia obočia doma zaberie pár minút.
StoryEditor

Trendová laminácia obočia. Ako na ňu doma a za pár eur?

10.01.2023, 12:58
Krása a móda

Laminácia obočia je aktuálne v móde. Krásne vyformuje obočie, dodá mu objem, ale má to jeden zádrhel. V salóne stojí od 30 eur a vyššie. Dalo by sa to zniesť keby ten efekt bol naozaj dlhodobý ako sľubujú. Lenže každodenným odličovaním sa látka zotiera a obočie drží vyformované menej a menej. Vo finále sa dožie ledva mesica. Oveľa viac sa vyplatí vyformovať si ho špeciálnym stajlingovým mydlom.

Zahoďte ceruzku na obočie a pinzetu, perfektné obočie teraz zvládnete aj bez nich! Trendom je totiž brow lifting a laminácia. Chĺpky sa pri tejto úprave obočia narovnávajú a fixujú – preto sa potom dajú ľahko vyčesať do tvaru, aký chcete. My odporúčame vyskúšať vyčesanie smerom nahor, keďže výsledkom je neupravený „messy“ ale zároveň cool a svieži look. Obočie potom vyzerá hrubšie, výraznejšie a dokonale vám otvorí pohľad. Proste kým to nevyskúšate, asi neuveríte.

Ako a čím lamináciu doma urobiť?

Laminácia teda patrí medzi metódy úpravy obočia, ktorú vám spravia v špecializovaných salónoch. Tam trvá celá procedúra asi 45 minút aj s farbením. Obočie vám vydrží vyčesané asi 3 až 4 týždne a potom sa procedúra musí opakovať. Výhodou je skrátka to, že sa o vás niekto postará a nemusíte nič riešiť. Nevýhodou môže byť cena a čas. 

Zvládnete ju však už dnes v domácich podmienkach. Musíte, ale mať správnych pomocníkov. Efekt je síce jednorazový, ale trvá to len 5 minút a efekt máte na celý deň za pár eur! 

V pohodlí domova

V drogériách je dnes široká ponuka fixačných či stajlingových mydiel a gélov, ktoré vám pomôžu obočia zafixovať na celý deň. Už aj kvalitné produkty nájdete od 5 eur. Kým začnete obočie vyčesávať, uistite sa, že je naozaj čisté a nie je mastné od žiadneho ďalšieho prípravku. Rozhodne si predtým nenanášajte farebnú ceruzku, gél alebo niečo iné. Farbu by ste si len zbytočne rozmazali. Ideálne je obočie vôbec nevytrhávať – to je totiž súčasťou celého messy looku! 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 18:24