Dokonalé šaty vyniknú na postave aj vďaka správnemu výberu spodného prádla.pexels
StoryEditor

Na výbere spodnej bielizne záleží! Vytvaruje postavu, schová nedokonalosti a vyzdvihne vaše prednosti

19.12.2022, 10:00
Krása a móda

Dalo by sa povedať, že sú dve kategórie žien. Tie, ktoré spodné prádlo vôbec neriešia a na prvom mieste je pre ne pohodlie a do druhej kategórie by sme pokojne mohli zaradiť tie ženy, ktoré riešia každý kúsok, ktorý si na seba dajú. A rozhodne nekladú dôraz len na pohodlie. Okrem toho, aby sa cítili pohodlne sa chcú cítiť aj sexi a rozhodne vedia čo im pristane a ako ubrať pár centimetrov tam, kde je to nutné.

Šaty bez ramienok

Ak ste sa rozhodli pre šaty bez ramienok, alebo pre šaty na jedno rameno, aj podprsenka by mala zodpovedať tomuto výberu. Vôbec sa nemusíte obávať toho, že by podprsenka nedržala tak ako má. Práve naopak, stavte na kvalitu a tento typ bez ramienkových podprseniek budete nosiť nonstop. Zabudnite na silikónové ramienka. Je to vrchol nevkusu. Mimochodom, v iných prípadoch, kedy sú ramienka nejakého topu napríklad užšie, než ramienka podprsenky, pokojne ich priznajte. Rozhodne to nie je žiadny prešľap hodný módnej kritiky.

Krivky

Ak máte oblé krivky, nemusíte nosiť len voľné šaty. Oblečte si šaty, ktoré mierne obopnú vaše telo. Aby ste vyzerali výborne aj v tomto type šiat, zvoľte predovšetkým vhodné nohavičky a následne silonky. Nohavičky by mali byť dostatočne vysoké a sťahujúce. Krátke nohavičky by síce stiahli spodné bruško, ktoré mierne vytŕča, no zároveň by vytlačili smerom hore to, čo sa už do nohavičiek „nezmestilo“. Vysoké nohavičky síce nevyzerajú vôbec sexi, ale vašim krivkám veľmi pristanú.

image

Nesprávny výber bielizne môže poriadne uškodiť.

dreamstime

Voľný strih    

Šaty voľnejšieho strihu, hoci aj mierne mini, vám ponúkajú obliecť si to, v čom sa cítite dobre. V prípade, že je potrebné niečo schovať, urobia to šaty. Dajte si čipkované prádlo, tanga nohavičky, či nohavičky brazílskeho strihu. Povolené je jednoducho čokoľvek.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 00:00