Dokonalé šaty vyniknú na postave aj vďaka správnemu výberu spodného prádla.pexels
StoryEditor

Na výbere spodnej bielizne záleží! Vytvaruje postavu, schová nedokonalosti a vyzdvihne vaše prednosti

19.12.2022, 10:00
Krása a móda

Dalo by sa povedať, že sú dve kategórie žien. Tie, ktoré spodné prádlo vôbec neriešia a na prvom mieste je pre ne pohodlie a do druhej kategórie by sme pokojne mohli zaradiť tie ženy, ktoré riešia každý kúsok, ktorý si na seba dajú. A rozhodne nekladú dôraz len na pohodlie. Okrem toho, aby sa cítili pohodlne sa chcú cítiť aj sexi a rozhodne vedia čo im pristane a ako ubrať pár centimetrov tam, kde je to nutné.

Tak či onak, keďže spodné prádlo je ako vaša druhá koža, jeho výberu by ste mali venovať dostatočnú pozornosť. Nielenže dokáže čo to schovať, ale vyzdvihne aj vaše prednosti.

Na bielu zabudnite

Pokiaľ chcete, aby vám spodné prádlo nebolo vidieť, stavte na telovú farbu. A to aj v prípade, že máte na sebe biele nohavice  či bielu košeľu. Telová je jednoznačne lepšia voľba než snehovo biele kúsky. Aj keď nimi určite nič nepokazíte, efekt rozhodne nebude ani zďaleka taký, ako pri spodnej bielizni telovej farby.

image

Sexi bielizeň? To jednoducho patrí k ženám.

dreamstime

Obtiahnuté šaty

Chystáte sa na silvestrovskú párty či ples a váhate, čo na seba? Ak ste to počas Vianoc príliš neprehnali s vyjedaním koláčikov, pokojne si oblečte obtiahnuté šaty. Aj pod tie si jednoznačne zvoľte bielizeň telovej farby. Podprsenka by mala mať vystužené košíčky a širší lem. Ten vám poskytne komfort a podprsenka sa vám nebude nepekne zarezávať do chrbta. Príliš obopnutá podprsenka vám urobí faldy aj v prípade, že žiadne nemáte. Bezšvové nohavičky vyššieho strihu vám budú len lichotiť.

Hlboký výstrih

Ak máte šaty či iný odev, ktorý váš dekolt viac odhaľuje, ako zahaľuje, potom zvoľte aj podprsenku s hlbším výstrihom. Niektoré špecializované predajne majú na výber modely, ktoré budú zodpovedať všetkým vaším požiadavkám či kritériám. Pokiaľ sa však cítite komfortne bez podprsenky a veľkosť vášho poprsia vám to dovolí, pokojne nechajte podprsenku doma.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 11:12