Tohtoročnú zimu môžete zažiariť, a to len vďaka ponožkám vyčnievajúcim z topánok.instagram/tamara
StoryEditor

Ponožky vyčnievajúce z topánok sú hitom: Pozrite sa, ako ich nosiť, aby vyzerali trendy

22.11.2022, 07:00
Krása a móda

Síce patria ponožky k dôležitým prvkom oblečenia v chladnom počasí, väčšinou ich vyberáte bez dlhého rozmýšľania. Avšak časy, kedy sa ponožky za každú cenu schovávali do topánok, sú dávno preč. V súčasnosti sú trendom ponožky, ktoré vyčnievajú z topánok. Neplnia tak len praktický prvok, ale dokážu dodať štýl aj vašim outfitom.

Ponožky už dávno nie sú len poskytovateľmi tepla. V súčasnosti patria k módnym doplnkom, ktoré dokážu ozvláštniť každý outfit. Trendy sú najmä dlhé modely, ktoré vyčnievajú nad topánkami. Aké ponožky sa hodia k teniskám alebo členkovým či vysokým čižmám? Ako ich zladiť s legínami, nohavicami či sukňou? Odpovede na tieto otázky nájdete nižšie.  

Priliehavé ponožky so šnurovacími čižmami

Tohtoročným trendom sú nepochybne priliehavé ponožky, ktoré vyčnievajú zo šnurovacích čižiem. Zaobstarajte si najmä neutrálne farby, ktoré doplnia zvyšok vášho oblečenia. Skvelé však môžu byť aj vysoké športové ponožky, ktorá dodajú každému outfitu jemný ženský vzhľad. Môžete ich navrstviť na legíny alebo džínsy. Nielenže budete vyzerať roztomilo, ale je to aj praktický spôsob, ako zostať v teple počas chladných mesiacov.

 

Pletené ponožky s gumákmi

Ak patríte k typom žien, ktoré milujú pohodlnosť a teplo, rozhodne by ste mali siahnuť po pletených ponožkách. Tie sa najlepšie kombinujú s gumákmi. Keďže ich v obchodoch už nenájdete len v obyčajnom čiernom prevedení, môžete sa pohrať s farbami ako je žltá či červená. V tomto prípade sa snažte kombinovať farbu ponožiek napríklad s farbou dáždnika.  

Sieťované ponožky s čiernymi čižmami na podpätku

Či už sa chystáte večer do mesta, na rande alebo oslavu, môžete sa obrátiť na sieťované a priehľadné ponožky, ktoré skombinujete s čiernymi čižmami na podpätku. Nielenže dodáte outfitu štýl, ale budete pôsobiť trendy a sexi. K čižmám a ponožkám si môžete obliecť džínsy a kožený kabát, dlhú sukňu a rolák, ale aj nohavicový kostým.

Ponožky po stehná s akoukoľvek topánkou 

Na dlhých ponožkách po stehná je skvelé to, že sa hodia k akýmkoľvek topánkam. Skombinovať ich môžete s priliehavou sukňou a svetrom, pleteným šatám alebo overalu. V tomto prípade však volte neutrálne farby ako je sivá, krémová alebo čierna.

Vzorované ponožky

Pri výbere ponožiek môžete natrafiť aj na vzory, ktoré sa však nehodia ku každému outfitu a topánkam. Najlepšie vyniknú s čiernymi alebo bielymi šnurovacími čižmami. Keďže sú samy o sebe výrazné, stačí ak k nim doplníte obyčajné džínsy, jednofarebný sveter a kabát. Nezabúdajte, že menej je niekedy viac.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 04:01