Kvôli týmto kúpeľňovým zvykom vás trápia vyrážky, škvrny či vrásky.dreamstime
StoryEditor

Objavuje sa vám na tvári čoraz viac vyrážok a vrások? Môžu za to kúpeľňové zvyky, ktorými si ničíte pleť

30.10.2023, 10:36
Krása a móda

Každá žena túži po dokonalej pleti bez pupienkov, pigmentových škvŕn či vrások. Tento sen si môžete jednoducho splniť, stačí vám k tomu dôkladná starostlivosť. No pozor, musíte zbaviť týchto kúpeľňových zvykov, ktorými si pleť zbytočne ničíte. Ak ich odstránite, už nikdy vás nebude bolieť pohľad do zrkadla.

Raz používate to, potom zase niečo iné

Je úplne normálne, ak vám nejaký produkt nepomôže tak, ako by ste chceli, no neznamená to, že si na ďalší týždeň musíte kúpiť ďalší a ďalší. Totiž, ak radi skúšate a často meníte kozmetické produkty, svojej pokožke zbytočne škodíte. Odborníci tvrdia, že prvé zmeny produktu môžete spozorovať až po 4 alebo 6 týždňoch, a preto by ste mali nechať svoju pokožku prispôsobiť sa výrobku nejaký čas, aby ste sa dočkali požadovaného výsledku.

Používate tonikum, mydlo aj krém súčasne

Ďalším zvykom, ktorý robíte v kúpeľni možno aj vy, je používanie príliš veľa produktov súčasne. Či už si čistíte tvár viacerými prípravkami alebo si pokožku mažete niekoľkými druhmi krému, je to chyba. Takýmto zaobchádzaním si pleť len zbytočne podráždite. Ak sa napríklad rozhodnete používať čistiace tonikum, nepoužívajte mydlo ani krém.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
05. máj 2024 11:33