Zistite, aké manikúrové trendy budú vládnuť túto jeseň.dreamstime
StoryEditor

Jesenné nechtové trendy: V kurze sú zemité farby, ale aj červenkastý nádych z Kórei

06.10.2022, 06:00
Krása a móda

Z horúcich letných dní sa pomaly presúvame do obdobia farieb padajúceho lístia. S touto prichádzajúcou zmenou by ste však nemali meniť len šatníky, ale aj manikúru a pedikúru. Aby ste boli trendy a šik aj na jeseň 2022, pripravili sme si pre vás niekoľko horúcich nechtových hitov, ktoré rozhodne stoja za vyskúšanie.

Každá žena, bez ohľadu na vek, postavenie či vkus, miluje dokonalú manikúru. Ak si potrpíte na krásne nechty a nevyhýbate sa ani módnym trendom, ste na správnom mieste. Pripravili sme si totiž pre vás najnovšie trendy z oblasti manikúry. Keďže je ich viac, každá z vás si nepochybne príde na svoje. Ktorý nechtový hit tejto jesene bude zdobiť vašu manikúru?

Olivovo zelená je hitom

Ak máte rady netypické farby, a to najmä čo sa týka lakov na nechty, túto jeseň by ste sa nemali báť siahnuť po olivovo zelených odtieňoch. Vyniknú tak ako na dlhých, tak aj na krátkych nechtoch. Rozhodnúť sa môžete pre manikúru v jednotnej olivovej farbe, ale nemusíte sa báť k nej pridať ani trblietky či iné kreslené detaily.  

V jednoduchosti je krása

Ďalšími odtieňmi, ktoré si určite zamilujete, sú farby jasene. Zemité odtiene na nechtoch sú o čosi výraznejšie ako tie telové. Vsadiť môžete najmä na hnedú, tmavohnedú, hrdzavú červenú alebo béžovú. V tomto prípade sa však treba držať jednoduchosti, a teda by ste odtiene mali na nechty nanášať bez akýchkoľvek príkras. Rozhodne však vyskúšajte manikúru, v ktorej budete kombinovať jednotlivé zemité farby, na každý necht iný odtieň.

Sivý lak k pletenému oblečeniu

Pletené svetre či svetrové šaty si túto jeseň žiadajú tmavošedú farbu na nechtoch. Nebojte sa ju oživiť napríklad trblietkami alebo kamienkami.

Francúzska manikúra v novom šate

V jeseni 2022 si na svoje prídu aj milovníčky francúzskej manikúry. Túto sezónu však nahraďte snehobiely hrot nechtu zlatou, striebornou, čiernou, červenou alebo dokonca modrou. Siahnuť však môžete aj po farbách doplnených vzormi či inými dekoráciami. Ak sa nebojíte experimentovania, zmeniť môžete aj celkový tvar nechtu.

Pozlátka na nechtoch

Pozlátka, jeden z najväčších trendov v zdobení s vami ostáva aj počas jesennej sezóny. Farebný podklad však nahraďte neutrálnejšími tónmi. Napokon pridajte na nechty pozlátka, ktoré ozvláštnia špeciálne príležitosti alebo aj všedné dni. Síce je ich aplikácia vcelku náročnejšia, stačí trochu cviku a vaša manikúra bude dokonalá.

Kórejské červenkasté nechty

Najaktuálnejším nechtovým trendom sú kórejské červenkasté nechty, ktoré sa budú páčiť snáď každej žene. Nielenže sú minimalistické, hravé a jemné, ale aj jednoduché na prípravu. Tento druh manikúry väčšinou obsahuje svetlý základ neutrálnej farby, do ktorej sa v strede kvapne a rozptýli ružový alebo červený lak. Ak sa vám takéto nechty budú zdať obyčajné, môžete si ich ozdobiť ešte kamienkami, nálepkami či trblietkami. Výsledok pripomína červenajúce sa líčka.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 09:54