Toto sú najinšpiratívnejšie beauty Instagramy.dreamstime
StoryEditor

Naučia vás rôzne triky, poradia a dodajú inšpiráciu: Beauty Instagramy, ktoré sa oplatí sledovať

08.09.2022, 15:00
Krása a móda

Priznajte sa, koľko času strávite na sociálnych sieťach prezerajúc si videá či fotografie? Síce sa táto platforma považuje za zabijaka času, no nemusí to tak byť, ak začnete sledovať profily, ktoré vám do života niečo prinesú. Tieto beauty Instagramy rozhodne stoja za váš follow.

Žijeme vo svete, kde sa sociálne siete stali súčasťou každodenného života bežného človeka. Bohužiaľ, mnohí na nich strávia veľmi veľa času len tým, že si zo zvyku, a v podstate aj bez akéhokoľvek cieľa, prezerajú nové fotografie, videá či príbehy známych i neznámych ľudí. Aby pre vás neboli sociálne siete len zabijakmi času, pripravili sme si pre vás niekoľko typov na beauty Instagramy, ktoré sa rozhodne oplatí sledovať. Nielenže vás naučia rôzne triky, poradia vám a dodajú tú správnu inšpiráciu.

Hung Vanngo

Keď prvýkrát uvidíte tento instagramový profil plný známych hviezd, okamžite vám napadne, že ho musí spravovať niekto slávny. Áno, je to tak. Hung Vanngo je osobným vizážistom speváčky Seleny Gomez, no na svojom konte má aj množstvo ďalších významných hollywoodskych celebrít či modeliek. Hunga si mnohí obľúbili kvôli tomu, že sa snaží líčiť najmä prirodzene. Na svojom profile každodenne zdieľa všemožné jednoduché looky, ktorými sa môžete inšpirovať aj vy. Čerešničkou na torte je už len fakt, že sa môžete nalíčiť podobne ako vaša obľúbená celebrita.

 

Katie Jane Hudges

Jedným z nováčikov zo sveta beauty influencerov je vizážistka Katie Jane Hdges, ktorá je na sociálnych sieťach pomerne krátko, no jej profil hlása každým dňom nárast sledujúcich. Dôvodom môže byť aj fakt, že sa Katie snaží neustále pripomínať, že nemáte veriť každej dokonalej fotografii, ktorú nájdete na Instagrame. Podľa nej nie je nikto dokonalý, a preto sa ani ona nebojí pridať samú seba bez filtrov. Sledovať sa ju však oplatí aj kvôli líčeniu. Naučiť vás môže napríklad aj to, že ak pri líčení použijete ružové tiene s tmavo červeným rúžom, takáto kombinácia nemusí pôsobiť šialene, ale naopak štýlovo a decentne.

 

Pat McGrath

Keďže je Pat McGrath považovaná za kráľovnú mejkapu, v beauty svete vám môže byť pomerne známa. Jej profil na Instagrame je plný videí a fotografii, vďaka ktorým môžete nahliadnuť do jej pracovného života. Okrem inšpiratívnych lookov najrôznejších celebrít však na svojom účte často organizuje aj živé vysielania, kde fanúšikom odovzdáva rôzne beauty triky, rady či nápady, o ktoré by ste sa rozhodne nemali nechať ukrátiť.

 

Violette

Ďalšou veľkou priekopníčkou vo svete líčenia je nepochybne francúzska vizážistka Violette, ktorá si v pracovnom živote zubami nechtami stráži svoje priezvisko. Keď ju prvýkrát uvidíte, okamžite si poviete, že je stelesnením krásy francúzskeho dievčaťa, ktoré vie, ako vyzerať sofistikovane, a to takmer bez námahy. Vďaka svojmu talentu a záľube v líčení sa dokonca vypracovala až na pozíciu globálnej riaditeľky Estée Lauder. Na jej profile nájdete množstvo inšpiratívnych príspevkov, rád či nápadov na nevšedné looky.

 

Soko Glam

Medzi beauty Instagramy rozhodne patria aj účty, ktoré vás nenaučia len to, ako a čím sa líčiť. Profil Soko Glam je zo sveta kórejskej krásy a starostlivosti o pleť, takže je jasné, že tu nájdete predovšetkým rôzne triky, ktoré sa týkajú samotnej pleti. Okrem toho však ponúka aj mnoho typov na produkty, ktoré by ste rozhodne mali vyskúšať. Dokonca vám tento profil prezradí aj to, aké je tajomstvo dokonalej pleti.

 

Gelcream

Gelcream je skvelým profilom pre ženy, ktoré sa túžia dozvedieť viac o kozmetike a jednotlivých produktoch. Tento instagramový účet vám poskytne úprimné recenzie bez toho, aby vám niečo podsúval alebo propagoval. Práve z tohto dôvodu môže Gelcream zaujať aj vás.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. apríl 2024 09:28