Štýlová kostýmová vesta by tento rok nemala chýbať ani vo vašom šatníku.instagram/amybethvdl
StoryEditor

Kostýmová vesta vynikne najviac na holom tele: Prezradíme vám, akými spôsobmi ju nosiť

23.08.2022, 18:00
Krása a móda

Kostýmové vesty sa opäť hlásia o slovo. Tento rok ich však nemusíte nosiť len do kancelárie či na formálne príležitosti, ale aj na prechádzku do mesta a párty. Keďže sú bez rukávov, na horúce letné dni sú priam stvorené. Najviac vyniknú na holom tele, a preto vám prezradíme, ako ich nosiť, aby ste vyzerali štýlovo a zvodne.

Vesty sú toto leto populárne nielen kvôli tomu, že sa v nich v horúcom počasí budete cítiť sviežo, ale aj preto, že outfitu dodajú takzvaný deväťdesiatkový feeling. Móda z týchto rokov sa opäť hlási o slovo, a preto by nemal takýto kúsok chýbať ani vo vašom šatníku. Kostýmovú vestu pred niekoľkými rokmi oživila Jennifer Aniston, a to v dobe, keď sa natáčal nezabudnuteľný seriál Priatelia. Práve vďaka nej ju dnes mnohé ženy už nenosia na blúzkach a neforemných tričkách, ale na holom tele. Naučte sa spolu s nami nosiť tento módy hit tak, aby ste vyzerali štýlovo a sexi.

Najlepšie vynikne na holom tele

Pri kombinovaní kostýmovej vesty už nemusíte dodržiavať žiadny dress code. Netreba vám sako, blúzku ani tričko, pretože sa bez svojich príbuzných zaobíde aj sama. Najlepšie na nej je, že skvele vynikne na holom tele, a to predovšetkým v kombinácii s džínsami, šortkami či sukňou v tvare A. Ku každému z týchto outfitov môžete pridať buď topánky na podpätku, zaväzovacie sandále alebo espadrilky. Ak sa nebojíte, pod kostýmovú vestu vám bude stačiť iba podprsenka, no môžete si vestu nechať aj celú rozopnutú a natiahnuť pod ňu crop top bez ramienok. Ak ste, naopak, konzervatívnejší typ, pod vestu si oblečte obyčajné biele tielko.  

 

Experimentujte a neobmedzujte sa

Čo sa týka farieb, tak sa nemusíte nijako obmedzovať. Okrem klasickej čiernej, šedej, béžovej či bielej môžete siahnuť aj po pestrejších odtieňoch ako je zelená, modrá, žltá, ružová, fialová alebo štýlová oranžová. Experimentovať môžete aj s dĺžkou. Pre odvážnejšie typy sú skvelé crop kostýmové vesty odstrihnuté vysoko nad pásom. Naopak, elegantným ženám sa budú hodiť najmä klasické strihy. Ak chcete zakryť širšie boky, zaobstarajte si vestu v dĺžke blejzra. Uvidíte, aké čary narobí s vašou postavou.

Tohtoročným hitom je táto kominácia

Najštýlovejšou tohtoročnou kombináciou je vesta s kostýmovými nohavicami z rovnakého setu. Na tomto outfite je vynikajúce to, že sa hodí do práce či na dôležitú schôdzku, ale aj na párty a romantickú večeru, a tak v ňom môžete zostať celý deň bez toho, aby ste sa museli prezliekať z formálneho do neformálneho. Okrem toho vám takáto kombinácia opticky predĺži postavu, a preto je skvelá aj pre nižšie dámy. Nebojte sa kostýmovej vesty, v ktorej nebudete pôsobiť len elegantne, ale aj zvodne a sexi.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
12. apríl 2024 17:41