Mladá žena šokuje neuveriteľnými premenami dokonca aj svojich priateľov.Instagram/lashesandlosing
StoryEditor

Už nikdy viac nepodceníte silu mejkapu! Táto žena šokuje internet svojimi premenami

19.04.2022, 10:00
Krása a móda
Samé dobre vieme, ako veľmi nám dokáže pomôcť mejkap, keď práve nemáme najlepší deň. No pri tejto influencerke a milovníčke vizážistiky nebudete veriť vlastným očiam, čo všetko dokáže šikovné líčenie.

Istotne poznáte nejednu vizážistku, ktorá doslova čaruje so štetcami a beauty blenderom. Aj keď sú dnes sociálne siete presýtené najrôznejšími mejkap tutoriálmi, Sarah Andres z kanadského Edmontonu ich valcuje zmenami v úplne inú osobu.

Mladá žena, ktorú majú po nalíčení problém spoznať i jej vlastní priatelia, prišla o predné zuby pri nehode na štvorkolke. Ona sama sa vyjadrila, že miluje oba svoje výzory a nehanbí sa ich kedykoľvek ukázať. Jednoducho si prestala brať k srdcu nepríjemné komentáre a narážky cudzích ľudí. Možno nepatrí práve ku kráskam, za ktorými sa na ulici otáčajú všetci muži, no pomocou líčidiel sa vie zmeniť na divu z módnych časopisov.

Všetko, čo vie, sa naučila úplne sama. Svoje premeny začala zdieľať, aby povzbudila iné ženy a pomohla im uvedomiť si, že sú rovnako krásne s mejkapom i bez neho. Inšpirácie a rady zbierala prostredníctvom videí na YouTube a od roku 2018 je vizážistkou na plný úväzok. Blondínka ďalej vysvetľuje, že na dosiahnutie hollywoodskeho úsmevu používa dyhy, mikro protézy, ktoré si pripevňuje k zubom. Na úpravu svojej tváre či získanie dokonalého nosu využíva tiež silu kontúrovania.

Na mejkape miluje, ako ním dokáže drasticky zmeniť svoj vzhľad. „Je to ako mágia. Vyskúšala som už veľmi veľa techník líčenia a napokon som zistila, čo funguje najlepšie pre mňa a pre moju tvár,“ tvrdí Sarah.

 

&type=youtube&iframe_regex_params">

Nemá najmenší problém hovoriť o svojom prirodzenom výzore a zároveň si uvedomuje, že vzhľad nie je všetko. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 00:16