instagram/dianagalante
StoryEditor

Aké sú najhorúcejšie trendy v líčení na jar/leto 2017? Celebritná vizážistka to vie!

06.04.2017, 19:00
Krása a móda
Opýtali sme sa jednej z najlepších slovenských vizážistiek, Ľubici Krajňákovej, ako by malo vyzerať naše letné líčenie.

Čo sa v svete makeupu za poslednú dobu zmenilo?

Moderné poňatie krásy vyplýva z faktu, že nič by nemalo vyzerať umelo. Prepracovaný a perfektný look je out. Moderný makeup a vlasy majú vyzerať nenútene, jednoducho a úprimne. Nielen na módnych prehliadkach môžeme vidieť návrat 80tych rokov v modernej podobe.

Ako si upraviť pleť?

Stále pretrváva mokrý alebo lesklý efekt pleti. Pod produktami má stále presvitať pleť a make up len prepožičiava lesk a prirodzený vzhľad. Používajú sa produkty, ktoré spôsobujú pocit, že lesk vychádza na základe zdravej pleti. Podkladový krém dávame iba tam, kde chceme aby pleť mala prirodzený lesk a ako kontrast používame prepúdrovanie pleti na miestach vedľa lesklých miest, aby sme ho ešte viac zvýraznili.

 Aké farby sa momentálne používajú?

Trend teplých farieb, cítiť v tom leto, slnko a ženskosť. Moderné sú načervenalé líčka a na pery sa nosí broskyňová a ružová farba, ktoré by nemali maskovať ale skôr zvýrazniť prirodzenú farbu. Ak už použijeme farby, mali by byť dynamické a plné života. Nosia sa samostatne, aby vyzerali spontanne, nenútene. Farba ako detail a farba ktorá z vás spraví osobnosť. Zdá sa to jednoduché, ale vyžaduje to cit kam farby pouziť, aby výsledok nebol prehnaný. Oranžová, červená a fuchsiová na perách je stale in. Pre odvážnejšie stále pretrváva slivková až šedá farba na pery.

 A čo líčka?

Líčka sú dôležité a je jedno či sú veľmi výrazné, alebo jemne rozmazané dostratena. V každom prípade líčka musia byť J Moderná je ružová aj červená farba na líčka.

 Je v líčení očí niečo nové, čo tu ešte nebolo?

Ak farba, tak poriadne výrazná a zvýrazňujúca, jednoducho použitá, či už ako linka alebo jednoduchý ťah tieňom. Veľmi in je farebná špirála, ktorá krásne rozjasní oči i bez použitia tieňov a používa sa dokonca vo viacfarebných kombináciách.  Nesmrteľná čierna linka sa stále nosí v rôznych podobách a najčastejšie v rozmazanej forme, nedbalá úprava.

archív Lubici Krajňákovej

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 11:56