Instagram @itsrealmaggy
StoryEditor

Inšpirujte sa! Toto sú štýlové outfity „mama a dcéra“, ktoré nás zaujali

09.02.2021, 17:30
Krása a móda
Poznáte to. Len si tak scrolujete na sociálnych sieťach a zrazu sa preklikáte k fakt milým záberom... Tieto sú od fashion mám z celého sveta. Možno inšpirujú aj vás.

Oversize pre každého
Pohodlný širší teplý svetrík určite ocení aj vaša ratolesť. Dajte len pozor na to, aby rukávy neboli zbytočne dlhé a nezavadzali.

Instagram/Pinterest

Rock style
No nie je to chutné? Krásne volánikové šaty a k tomu kožená bundička, ktorá zahreje. Malej nezabudnite dať pod šaty teplé pančušky a obuť zateplené topánky.

Instagram/Pinterest

V jednoduchosti je krása
A platí to tak pri mamách, ako aj pri malých princeznách. Jednoduchý strih šiat v miernej asymetrii je naozaj božský a hodí sa každej dáme.

Instagram/Pinterest

Romantický denim
Rifľová bunda je túto sezónu základ a nemala by chýbať vo vašom šatníku. A určite nezaškodí, ak ju zaobstaráte aj pre svoju dcérku. Doladiť sa dá naozaj ku všetkému, k šatám, nohaviciam aj teplákovej súprave.

Instagram/Pinterest

Zamat je späť!
Ako látka zažíva svoj obrovský comeback, nielen v móde, ale aj v bytovom dizajne. Minimálne k vianočnému stolu budete mať spoločne s dcérkou unikátny slávnostný outfit.

Instagram/Pinterest

Zlatá „ovečka“
Tak sa zvykne nazývať teplá široká kratšia bunda, ktorá sa teraz teší veľkej popularite. Stačia k nej pohodlné džínsy a teplé čižmičky a ste oblečené ako z obrázku kanadských hôr.

Instagram/Pinterest

Vitaj, rozprávka!
Čarovný kabátik, príjemné pleteniny a čiapka s brmbolcom sú vždy zárukou rozprávkovej atmosféry, nielen na fotkách.

Instagram/Pinterest

Pohodlie nadovšetko
Nebojte sa teplákoviny, dnes už totiž vôbec neplatí, že do ulíc musíte ísť všetci vyfintení ako do divadla. Ležérnosť si obľúbite doma všetci. O to viac, ak bude teplákovina z kvalitných materiálov, aj z upcyklovanej módy.

Instagram/Pinterest

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 11:25