archív Mymkech
StoryEditor

Trápi vašu pleť akné či ekzém? Skúste túto výživnú masku od Mymkech

24.08.2020, 13:00
Krása a móda
Jednoduchá, no účinná maska, za ktorú by ste si niekde poriadne priplatili, je mimoriadne obľúbenou. Tak čo, kedy ju skúsite?

Potrebujeme:

1 lyžicu bieleho jogurtu
5 kvapiek rakytníkového oleja

Rada od Mymkech: Biely jogurt obsahuje probiotické kultúry - dobré baktérie, ktoré našu pleť vracajú do optimálneho stavu a ochraňujú. Rakytníkový olej má protizápalové a regeneračné účinky, napomáha pri hojení akné, ale aj ekzémov!Odporúčam vychladený jogurt, vtedy je maska veľmi príjemná. :)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

S pravidelným #mojbeautyday už nebudete mať pleť unavenú ??‍♀️ Viete prečo? Vaša pleť sa totiž unaviť nestihne! Refresh maska: 1 lyžica bieleho jogurtu 5 kvapiek rakytníkového oleja Maska vhodná pre všetky typy pleti! Biely jogurt obsahuje probiotické kultúry - dobré baktérie, ktoré našu pleť vracajú do optimálneho stavu a ochraňujú. Rakytníkový olej má protizápalové a regeneračné účinky, napomáha pri hojení akné, ale aj ekzémov! Odporúčam vychladený jogurt, vtedy je maska veľmi príjemná. Chcete viac tipov na domácu kozmetiku? #naucsatoajty#mymkechskincare#skincareroutine#skincare#skin#beauty#krasa#zdravie#starostlivost#plet#kozmetika

Príspevok, ktorý zdieľa Miroslava Kucejová (@mymkech),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 17:30