shutterstock.com
StoryEditor

Tajomstvá materských znamienok. Rozkošné „šošovičky“ dokážu o ľuďoch veľa napovedať

24.04.2020, 17:00
Krása a móda
Na ktorom mieste máte to vaše? Ak na niektorom z tých, ktoré uvádzame my, prečítajte si, čo to o vás vypovedá. A pokojne nám môžete dať vedieť, či to je pravda :).

Pri koreni nosa
Títo ľudia sú vášniví cestovatelia. Doma neobsedia. Chcú prejsť celý svet a spoznať rôzne kultúry. No pozor, rovnako nevydržia ani pri jednom partnerovi a bývajú často prelietaví a neverní. Vo všeobecnosti sú to však nenároční ľudia, pre ktorých materiálne veci a majetky neznamenajú nič. Oni potrebujú zážitky!

Na čele
Títo ľudia sú mimoriadne úspešní. Darí sa im vo všetkom, na čo siahnu. Vedia na sebe tvrdo zapracovať, a to im potom prináša vynikajúce výsledky. Keď si niečo zaumienia, urobia všetko pre to, aby to dosiahli. Nič ich neodradí, dokonca ani za cenu porušenia zákona...

Pod obočím
Ide o milých ľudí, ktorí si majú s každým čo povedať. Vedia sa prispôsobiť všetkým okolnostiam. Sú nekonfliktní a málokedy sa hádajú. Väčšinou sú z nich prirodzení vodcovia, ktorých ostatní radi nasledujú. Často však bojujú so svojimi vnútornými démonmi.

Na lícnej kosti
Väčšinou ide o sympatických ľudí, ktorí sa radi prihovoria hocikomu. Lenže... a to je ich problém – často ľuďom naletia. Ich dobrosrdečnosť je obrovská, no keď ju nedostávajú späť, sú smutní a upadajú do depresií, pretože nechápu, ako môžu byť iní takí krutí. Viac počúvajú srdce než rozum.

Nad perou
Takéto znamienko býva znakom silnej osobnosti s veľkým osobným čarom a príťažlivosťou. Ak máte šošovičku práve tu, s najväčšou pravdepodobnosťou ste veľmi úspešní a nemáte problém dosiahnuť všetko, čo chcete. Obzvlášť na ženách je toto znamienko veľmi očarujúce, a tak sú akoby magnetom na chlapov.

Na chodidle
U týchto ľudí musí mať všetko svoj systém, svoje miesto, svoj postup. V opačnom prípade sú vyvedení z miery a nervózni, ba až nevrlí. Sú to pedanti, ktorí sa šprtajú v každučkom detaile. No ich srdce je milujúce a verné. Len si na nich musíte zvyknúť, aby ste s nimi dokázali žiť.

Na dlani
Kto má znamienko na tomto mieste, pôsobí na iných mimoriadne dôveryhodne. Ľudia mu preto zverujú svoje tajomstvá. Táto osoba ich nikdy nesklame a navždy to zostáva u nej „zamknuté“. Sú to aj veľkí bojovníci za spravodlivosť. Neznášajú krivdy a klamstvá. Verejne obhajujú to, o čom sú presvedčení, že je správne. Aj preto sú z nich dobrí manažéri a politici.

Na uchu
Ide o jemné stvorenia, ktoré sa doslova boja iných ľudí. Najradšej sú sami a nikým nerušení. Radi rozjímajú, analyzujú, premýšľajú. Sú to citlivé duše. Hodia sa do umeleckého sveta. Tam sa naplno prejavia, a potom sa opäť „schovajú“ pred svetom vo svojom domove. Bývajú bohatí, no nie vlastným pričinením. Skrátka majú šťastie a buď sa dobre vydajú či oženia, alebo zdedia majetky po rodinných príslušníkoch.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 19:12