shutterstock.com
StoryEditor

Zistili sme pre vás. Čo robia ženy s krásnou pleťou a vy nie?

08.01.2020, 12:43
Krása a móda
Hladkú a čistú by sme ju chceli mať všetky. No len niektoré ju majú ako bábika. Čo robia všetky ženy, ktoré majú prekrásnu pleť?

1. Pijú veľa vody

V zime, v lete, jednoducho stále. Hydratácia je alfa a omega a bez nej to naozaj nejde.

2. Používajú kozmetiku na svoj typ pleti

Darmo máte drahý krém, keď je na suchú pleť a vy ju máte skôr mastnú. Kozmetika musí sedieť a určite taká, ktorá vašej pokožke ulahodí, existuje. A vy to rýchlo zbadáte. 

3. Chodia pravidelne na kozmetiku

Profesionálne masky, ultrazvuková škrabka, hĺbkové čistenie, mezoterapia, AHA kyseliny... toto všetko dokáže pleti výrazne pomôcť a šikovné ruky kozmetičky si dokážu poradiť aj s problematickou pleťou. Takáto sa starostlivosť sa nedá porovnať s tým, čo dokážete vy doma. 

4. Používajú séra

Sú koncentrovanejšie ako krémy a mali by pleti dodať koktejl vitamínov ušitý na mieru. Ak nájdete dobré sérum, nebudete chápať, ako ste bez neho doteraz mohli existovať. 

5. Poriadne sa odlíčia

Naozaj dôkladne zbaviť svoju pleť mejkapu a nečistôt je veľká časť úspechu. Ako môže byť vaša pleť krásna, keď je zanesená a ani v noci nemôže poriadne dýchať a regenerovať? 

6. Chránia sa pred slnkom

Tmavá koža je vizuálne možno pekná, no lúče slnka skôr škodia ako pomáhajú - robia sa vďaka nim pigmentové škvrny a vytvárajú sa nové vrásky. Zvyknite si v lete a na dovolenke (aspoň) tvár chrániť vysokým faktorom. 

7. Pijú kolagén

Výživa pleti zvnútra sa stáva novým trendom a ženy, ktoré pravidelne pijú kolagén (ktorý sa z našej pokožky vytráca už okolo tridsiatky) svorne tvrdia, že to funguje. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 07:54