shutterstock.com
StoryEditor

Je dokonalý čas pretriediť si šatník! S našimi tipmi to zvládnete ľavou zadnou

20.11.2019, 12:00
Krása a móda
Okrem snahy premeniť svoje telo na chudšie a zdravšie, rovnako sa snažíme upratať svoj byt a život. Čo tak začať so šatníkom?

Roztrieďte si skriňu podľa sezón

Keď sa budete prehrabávať medzi vecami, opýtajte sa samej seba niekoľko otázok. Je tento kúsok stále trendy alebo ide o nadčasovú klasiku? Zmestím sa do toho? Ľúbi sa mi to? Ak si minimálne v jednom prípade poviete NIE, je čas poslať tento kúsok o dom ďalej.

Buďte nemilosrdné

Ak v rámci triedenia nájdete najlepšie neónové minišortky, ktoré ste na strednej nosili, pretože boli v kurze, a teraz vás pri pohľade na ne objíma sentiment, narátajte do troch a vyhoďte ich. Pravidlo: Čo ste nemali na sebe posledný rok oblečené – PREČ s tým!

Premýšľajte o všestrannosti

Ak máte vo svojom šatníku vec, ktorá je na jedno použitie, tak nemá vo vašom šatníku zmysel. Každý kúsok by ste mali mať možnosť skombinovať aspoň troma spôsobmi.

Bojový plán

Hovorte si, čo chcete – nakupovanie je radosť ... a zábava a terapia ... ale žiť medzi regálmi nie je to pravé. Ak je vaša skriňa plná, tak s každým novým kúskom musí ísť jeden preč.

SALE!

Ak ste pri skrini strávili chvíľku upratovaním, triedením a vyberaním, možno vedľa vás leží veľká alebo obrovská hromada oblečenia. Pozrite sa na ňu okom experta. Ak máte pocit, že vám už toto oblečenie radosť nerobí, môžete ju urobiť niekomu inému. Zahrajte sa na obchodníka. Zn: Hľadajte najefektívnejší spôsob predaja.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 11:44