shutterstock.com
StoryEditor

Toto je šesť jednoduchých tipov od profesionálov, ako dosiahnuť NAJSEXI oči

22.10.2019, 14:00
Krása a móda
Oči o vás prezradia veľa a od určitého veku ich treba natierať, zatierať aj ich šikovne maľovať. Prezradíme vám, ako.

1. Krém

Alfou a omegou starostlivosti o očné okolie je krém, nepoužívajte však na oči ten istý, ako na celú tvár, pretože ten by mohol byť pre oči agresívny. Kvalitný očný krém má hydratovať a mať aj liftingový efekt, ktorým vieme trochu ovplyvniť klesanie viečok. 

2. Botox, mezobotox, mezoterapia

Mezoterapiou vieme očné okolie intenzívne vyživiť, rozjasniť a jemne vyhladiť. Mezobotox si poradí aj s jemnučkými vráskami a botox si poradí aj s hlbokými vráskami, ovplyvní (odstaví) však mimiku. Ide o najintenzívnejšie ošetrenia, ktoré fakt do kážu zázraky, treba ale, aby ich robila dobrá dermatologička. 

3. Korektor

Mala by ho mať doma každá žena po 25 roku života. Ak použijete ten správny, jemne zatriete kruhy pod očami a na počkanie rozžiarite svoj pohľad. Vyberajte svetlejší odtieň ako nosíte mejkap a radšej so žltkastým podtónom ako s ružovým. Korektor by sa nemal vpíjať do jemných vrások (pretože to ich ešte zvýrazní).  

4. Umelé riasy

Nebojte sa umelých trsov rias na špeciálnu príležitosť, dostať ich v drogérii, ľahko sa s nimi pracuje a oko krásne otvoria.

5. Denné líčenie

Čierna alebo hnedá linka, krásne riasy, nude tieň vytieňovaný do stratena a svetlý korektor tesne pod obočím a v očnom okolí: tak vyzerá ideálne líčenie oka na deň súčasnosti.

6. Sérum na riasy

Ak vás trápia krátke a nevýrazné mihalnice, dajte šancu séram na podporu ich rastu. Tie drahšie fakt fungujú. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 03:17