shutterstock.com
StoryEditor

Ako sa namaľovať, keď máte opálenú tvár? Chce to niekoľko dôležitých zmien!

16.07.2019, 14:00
Krása a móda
Keď sme po dovolenke výraznejšie opálené, vyzeráme ináč, než po zbytok roka. Preto sa aj musíme líčiť trošku ináč, aby sme z opáleného looku vyťažili čo najviac.

Zásada č. 1 : Určite siahnite po mejkape tekutej konzistencie, ktorý sa na tvári rozleje a spojí odtiene pleti. Existujú aj mejkapy presne na leto – majú ľahké krytie a zlatý podtón

Zásada č. 2: Mejkap nesmie byť svetlejší ako je vaša pleť a siahnite po žltkastom odtieni, nie po ružovom

Zásada č. 3: Ak chcete byť matná, púder vymeňte za matný bronzer, ktorý ešte zvýrazní vašu čokoládovú kožu, vyhnite sa však lokalite pod očami

Zásada č. 4: Ak používate korektor pod oči, zvoľte o odtieň tmavší, ako používate celý rok. Prechod medzi korektorom pod očami a mejkapom zafixujte transparentným púdrom. Ak máte väčšie nedokonalosti, ktoré nezakryje mejkap s ľahkým krytím, použite tuhý, vodeodolný korektor.

Zásada č.5: Rozjasňovač si vyberte taký, ktorý má v sebe zlaté pigmenty. Môžete ho použiť tak, že ho zmiešate s mejkapom a nanesiete na celú tvár, alebo iba na vrchol lícnych kostí. Nezabudnite na dekolt a kľúčne kosti!

Náš tip: Ak máte tekutý rozjasňovač, vyskúšajte ho naniesť blenderom alebo štetcom. Vyzerá to oveľa lepšie, ako keď si ho „nacapkáte“ rukami a neporuší tak vrstvu mejkapu.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 18:19