shutterstock.com
StoryEditor

Slávne krásky prezradili svoje jedinečné tipy na krásu. Riadite sa nimi aj vy?

01.07.2019, 15:15
Krása a móda
Autor:
onadnes.cz
Dámy ako Cindy Crawford alebo Kim Kardashian vedia, že na svojom vzhľade musia neustále pracovať. Vďaka nemu zarábajú veľké peniaze, takže pre krásu sú schopné urobiť naozaj veľa. Niekedy využívajú naozaj zvláštne skrášľovacie techniky. Oblievajú sa mliekom, kúpu sa vo víne alebo jedia placentu.

Bývalá topmodelka Cindy Crawford má osvedčený tip pre krásnu pleť. Každý deň, ráno aj večer, si čistí pokožku plnotučným kravským mliekom. Buď naneste mlieko priamo na čistiaci tampón, alebo zmiešajte mlieko s minerálnou vodou a naneste zmes na tvár pomocou rozprašovača. 

Herečka Blake Lively vsádza na domácu majonézu, ktorú si nanáša na vlasy namiesto masky. ,,Mám pekné vlasy a vy ich môžete mať tiež. Stačí dať svojim vlasom majonézu. Nepotrebujete balzamy, "povedala.

Blake Lively shutterstock.com

​Herečka Nicole Kidman pre zmenu nepoužíva šampón. Namiesto toho si na vlasy aplikuje brusnicový džús. 

Profesionálna celebrita Kim Kardashian dala na radu jej kamarátky. Na noc si pod oči nanáša krém proti hemereoidom. Tento krém má vraj priaznivý vplyv na vrásky. 

Herečka Margot Robbie odmieta používať balzamy na pery, pretože verí, že obsahujú látky, ktoré po dlhšom používaní pery schválne vysušujú. Preto teda používa masť, ktorá sa primárne používa na detské zadočky. Ide o obyčajnú masť proti zapareninám. 

Herečka Kate Hudson sa dobrovoľne trochu týra. Oblieva sa extrémne ľadovou vodou alebo si dopraje krátky kúpeľ, ktorý obsahuje kusy ľadu. Verí, že tak bude jej pokožka pevná a nestratí pružnosť. 

Kate Hudson shutterstock.com

Speváčka Beyoncé pre zmenu odporúča lepidlo. Kúpi si lepidlo v papiernictve a potom si s ním upravuje obočie. Celý deň potom krásne drží tvar. 

Speváčke a herečke Jennifer Lopez niekto poradil, aby jedla ľudskú placentu. Dvakrát týždenne si tak na nej ,,pochutnáva" a dúfa, že sa v budúcnosti vyhne zásahom plastických chirurgov. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 00:46