shutterstock.com
StoryEditor

Poznáte farbu tohto leta? Tento odtieň by vo vašom šatníku nemal chýbať

10.06.2019, 15:30
Krása a móda
Rady sledujete najnovšie módne trendy a chcete vedieť, čo sa práve nosí? Túto farbu môžete doplniť všade, kam vás vaša fantázia a kreativita pustí. Od dekorácii vo vašom bytíku, cez lesk na pery vo vašej kozmetickej taštičke, až po šaty, v ktorých zažiarite na ktorejkoľvek letnej party.

Rozmýšľate nad tým, že by ste vo vašom dome alebo byte konečne vymaľovali niektorú zo stien na novšiu, modernejšiu farbu, no neviete sa rozhodnúť, aká farba by to mala byť? Alebo si chcete kúpiť novú kabelku do zbierky, no základné farby už máte a neviete, pre ktorú odvážnu a trendy farbu sa rozhodnúť? My vám prinášame zopár inšpirácii, ako a kde sa dá táto krásna letná a svieža farba použiť. No a aká je to teda fabra? Dámy, nebudeme vás už dlhšie držať v napätí. Je to korálová! 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Discover the new Roomes Furniture website ? Roomes.co.uk

Príspevok, ktorý zdieľa Roomes Furniture & Interiors (@roomes_furniture),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Porcelain Tableware: Oyster Bowls. Perfect for soup, cereal or cradling warm noodle broth on a cold rainy day.

Príspevok, ktorý zdieľa Midori Collective (@midoricollective),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Inspired by the Pantone Colour of the Year, meet the NEW addition to the #MiiCosmetics Celestial Skin Shimmer family; 'Coral Haze' #CrueltyFree

Príspevok, ktorý zdieľa Mii Cosmetics (@miicosmetics),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

What a great day at the Chelsea Flower Show on Monday, thank you @the_rhs and @doesmybumlook40 who turned so many heads in the coral pavilion Martha maxi we customised for her to wear on VIP day! See the interview we did with @doesmybumlook40 and @masha_theone on Chelsea over on our blog, link in bio ?I’m off to Chelsea again today(I can’t keep away!) so there will be more on stories later on my favourite highlights from the show! . . . . . #rhschelseaflowershow #chelseastyle #luxestyle #influencerstyle #flowerpower #florals #flowerobsessed #doesmybumlook40 #dressobsessed #silkmaxi #maxidress #floraldress #coraldress #colouroftheyear #ridleydress #ridleylondon #bespokedress #madeindividually #madetolast #madeinengland??

Príspevok, ktorý zdieľa Ridley London (@ridleylondon),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 22:17