profimedia
StoryEditor

Módne trendy tejto zimy. Oblečte sa tak, aby ste nemrzli, no zároveň boli štýlové

09.12.2021, 13:00
Krása a móda
Každý rok je v móde niečo iné. Vonku už nasnežil prvý sneh a vás šatník by sa taktiež mal prichystať na chladné počasie. Aj keď sa to možno nezdá, aj cez zimu môžete byť šik a zároveň sa cítiť pohodlne. Porazte chlad s týmito tohtoročnými módnymi trendami.

Pohodlnosť nadovšetko

Legíny síce nie sú obľúbeným kúskom, ale tohtoročnú zimu si zaslúžia miesto vo vašom šatníku. Avšak nie len obyčajné čierne, ale v rôznych vzoroch a štýloch. Vyskúšajte napríklad latexové či bledohnedé, alebo bavlnené a rozšírené s vysokým pásom. Je na vás, v ktorých sa budete cítiť najpohodlnejšie. Zladiť ich môžete so sakom v zemitej farbe. Okrem toho sa do popredia tento rok dostali ak takzvané dlhé „lyžiarske“ bundy. Od ružovej po žltú, na túru či do mesta, tieto bundy ovládli tohtoročnú zimu aj kvôli ich pohodlnosti. Skúste ich skombinovať s džínsami a môžete vyraziť do ulíc.

Malé kabelky sú preč

Čo sa týka doplnkov, tak v jednoduchosti je krása. V trendoch sú jednoduché retro šatky obviazané okolo hlavy v hnedých farbách. Malé kabelky túto zimu nahradili veľké, do ktorých sa zmestí všetko. Okrem obyčajných si miesto v trendoch našli aj baguette kabelky, ktoré pochádzajú z 90-tych rokov. Topánky tento rok zažívajú najväčší boom. Hitom sú čižmy na platforme a vysoké kožené čižmy až ku kolenám.  Myslíme si, že si túto zimu máte z čoho vyberať. V tohtoročných zimných trendoch vám bude nie len teplo, ale dokonca sa budete cítiť pohodlne a in. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 02:17