profimedia
StoryEditor

Módne trendy tejto zimy. Oblečte sa tak, aby ste nemrzli, no zároveň boli štýlové

09.12.2021, 13:00
Krása a móda
Každý rok je v móde niečo iné. Vonku už nasnežil prvý sneh a vás šatník by sa taktiež mal prichystať na chladné počasie. Aj keď sa to možno nezdá, aj cez zimu môžete byť šik a zároveň sa cítiť pohodlne. Porazte chlad s týmito tohtoročnými módnymi trendami.

Aj keď možno zimu neobľubujete, existuje niekoľko vecí pre potešenie, ktoré prichádzajú spolu so snehom a mrazom. Tohtoročné zimné trendy majú práve tento účinok, farby či iné zaujímavé kúsky vám zlepšia náladu, akú v tomto období potrebujete.

Kožušina vás zahreje

Keďže teploty klesli a o 16:00 sa začalo stmievať, posledná vec, na ktorú by ste chceli myslieť, je to, čo si obliecť. Avšak z obliekania v zime vôbec nemusíte mať stres. Toto obdobie sa síce naozaj treba začať obliekať a najmä vrstviť. Do popredia sa tento rok dostávajú teplé farby ako červená, zemité farby či gotická čierna. Čo sa týka búnd a kabátov, tak vedie umelá kožušina v olivovej či bledo hnedej farby. Avšak, ak chcete outfit trochu oživiť, tentoraz do trendov dostali aj geometrické tvary. Výrazná potlač v čiernobielej či odvážnejšej kombinácií farieb je to pravé na zlepšenie nálady v chladnom počasí.

V zime rockerkou

Ako ste si mohli všimnúť, niektoré kúsky sa postupne vracajú späť do módy. Tohtoročnú sezónu to vyhrala károvaná a plisovaná sukňa, ktorú kedysi nosili nadšenci rocku. Či už si vyberiete kratší strih alebo pod kolená, nič nepokazíte. Čo sa týka farieb, v popredí je zelená, hnedá a červená. Sukňu skúste skombinovať s bielym rolákom a pridajte jeden z kabátov či kardigánov v zemitej farbe. Okrem sukní si môžete zvoliť aj pohodlnejšie módne kúsky, ako napríklad džínsovinu, ktorá bola v móde už cez túto jeseň a stále sa jej darí. Pohrajte sa v outfitoch či už od hlavy po päty v džínsoch a bunde alebo v džínsových dlhých šatách. Patchworkové materiály sú taktiež in, preto sa nebojte experimentovať.

 Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 02:52