dezire fashion blog
StoryEditor

Fashion blogerka Dezire hlási veľkolepý návrat baretiek. Ako ich nosiť?

04.10.2017, 13:05
Krása a móda
Šikovná blogerka Dominika Makarová z Nového Mesta nad Váhom sa nechala inšpirovať svetovými mólami na ktoré sa vracia zaujímavý doplnok - baretka. Ak chcete na jeseň vyniknúť z davu, práve ona môže byť vašou inšpiráciou.

návrat baretiek dominika makarová

​Áno je to presne tak. Avšak ak si myslíte, že ich budeme teraz nosiť v elegantnej verzii tak ako tomu bolo kedysi ste na veľkom omyle! Článok aj s galériou pokračuje pod reklamou.

Móda povoľuje svoje hranice opäť o niečo viac a ak chcete byť v nej teraz naozaj štýlová najlepšie urobíte ak si pri tejto baretke poriadne vyhodíte z kopýtka! Čo to znamená? Čím uletenejšie veci k nej zvolíte tým lepšie!

Ja som k nej zvolila čiernu lakovanú sukňu, ktorá spolu s uletenými ,,nerd" okuliarmi a tak trochu punkersky pôsobiacimi členkovými topánkami vytvárajú tú správnu divokú súhru. Aby pulóver nepôsobil celkom obyčajne, na prednej strane som ho vsunula do sukne, na jednej strane ramena nechala voľne ,,spadnutý" a vyhrnula len jeden rukáv schválne. Outfit doťahujú do konca nechty nalakované na čierno a jednoduchá kabelka, ktorá svojím dizajnom outfit neruší. Na pery som zvolila sýtejší ružovofialový rúž, ktorého intenzitu doťahujú výrazné farby outfitu. Baretka pozdvihuje takto najstajlovaný outfit o úroveň vyššie. Spozorovali ste návrat týchto baretiek? Ste naklonení tomuto trendu? Viac o mojom živote s módou nájdete TU

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 03:26