William počas 80. výročia invázie v Normandii.Profimedia
StoryEditor

Princ William poskytol aktuálne informácie o zdravotnom stave manželky Kate

07.06.2024, 13:18
Kráľovská rodina

Už sú to dva mesiace, odkedy sa Kate rozhodla verejnosť informovať, že jej diagnostikovali zákerné onkologické ochorenie. Celý svet drží princeznej palce aby jej bolo čí skôr lepšie a vrátila sa reprezentovať Anglicko. Jej manžel, princ William priblížil zdravotný stav Kate.

Verejnosť má o nej chabé informácie, no jej manžel predsa len niečo prezradil. Už sú to tri mesiace, odkedy sa Kate rozhodla verejnosti objasniť, že jej diagnostikovali zákernú rakovinu. Ľudia z celého sveta sa teraz nevedia dočkať, kedy princeznú opäť uvidia, no informácií o jej stave majú žalostne málo. Povrávalo sa, že sa má čoskoro vrátiť k pracovným povinnostiam, no tak skoro to zrejme nebude.

Princ sa 6. júna pri príležitosti 80. výročia invázie v Normandii v úzkom kruhu rozrozprával čo doma prežívajú. Jedného z veteránov zaujímalo, ako sa darí princeznej z Walesu. William mu odpovedal a poskytol tak aktuálne informácie, na ktoré všetci tak úpenlivo čakajú. Spomínaný veterán, ktorý mal na sebe množstvo vojnových medailí, sa Williama opýtal: "Chcel som sa vás opýtať, či sa vašej manželke darí lepšie?" Princ mu povedal, že Kate sa má dobre a veľmi rada by sa pripojila k týmto spomienkovým oslavám, avšak kvôli jej prebiehajúcej onkologickej liečbe to nebolo možné. "Áno, veľmi rada by tu dnes bola," povedal smutne.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. september 2024 09:03