Princ Harry a Megan Markle sa rozhodli odstrihnúť od kráľovskej rodiny a žiť po svojom.FOTO: REUTERS
StoryEditor

Meghan a Harry prišli o milióny. Zrušili im podcast, odstrihnúť ich chce aj gigant Netflix

22.06.2023, 11:09
Kráľovská rodina

Minulý týždeň vyšlo najavo, že firma Spotify vypovedala s dvojicou zmluvu na výrobu podcastu Archetypes v hodnote približne 15 miliónov. V Hollywoode sa teraz roja zvesti o tom, že Netflix by mohol Spotify nasledovať a párik škrtajú zo zoznamu. Ako hovorí české príslovie, na každém šprochu, pravdy trochu.

Zahraničné médiá šuškajú o tom, že streamovací gigant Netflix by mohol byť ďalšou spoločnosťou na rade, ktorý preruší spoluprácu s kontroverzným kráľovským párom Harrym a Meghan. Zdroj z blízkosti vedenia spoločnosti Netflix vyhlásil, že vzťahy s párom Harry a Meghan neboli vždy ideálne. Streamovacia služba v roku 2020 podpísala s manželmi zmluvu údajne v hodnote 80 miliónov libier. Firma Netflixu, ale potom údajne nebola spokojná so skutočnosťou, že sa pár rozhodol poskytnúť svoj prvý pikantný rozhovor moderátorke Oprah Winfrey a z ich koláča to poriade ukrojilo.„Niektorí vedúci pracovníci boli nespokojní a mali pocit, že ‚prvé sústo‘ malo patriť práve Netflixu,“ povedal zdroj zahraničnému médiu Daily Mailu.

Z kráľovského paláca do obývačiek

Pár minulý rok pre Netflix natočil šesťdielny dokumentárny seriál Harry & Meghan, ktorý sa stal druhým najsledovanejším dokumentom v histórii. Meghan a Harry dostali celý priestor iba pre seba, kde svoj príbeh mohli prerozprávať bez akýchkoľvek vážnych zásahov. Vyplakali sa zo všetkých krívd, ktoré im údajne verejnosť, média a príslušnosť ku kráľovskej rodine spôsobili.

Zrušený bol pred časom Meghanin animovaný seriál pre deti Pearl - ten mal byť o dievčaťu inšpirované historickými ženskými postavami.

Bývalá hviezda seriálu Kravaťáci, Meghan Markle bola údajne tiež nespokojná s tým, že ju Netflix nevyzval na účasť na vysoko prestížnych programoch oslavujúcich rozmanitosť – napríklad nedávnom seriáli Kráľovná Kleopatra, v ktorom si egyptskú panovníčku zahrala černošská herečka Adele James. „S Harrym nie sú žiadne problémy, ale Meghan si myslí, že vie, ako riadiť Hollywood,“ dodal zdroj.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 03:53