Karol III. neprežil prvý románik s jeho dnes manželkou a dlhoročnou milenkou Camillu.Profimedia - AD HOC DD - Cropix
StoryEditor

S kým prišiel Karol III. o poctivosť? Nebola to Camilla ani Diana

21.02.2023, 10:49
Kráľovská rodina

Mnohí by si mysleli, že prvé intímnosti zažil vtedy ešte princ Charles, dnes Karol III. s jeho životnou láskou Camillou. Nebolo to tak. Malo ísť o dnes 88-ročná Amanda Barrieová, vtedy krásna britská herečka, ktorá následníka trónu zasvätila do tajov lásky.

Krásna herečka Amanda tvrdila, že herec James Robertson Justice (†68), priateľ princa Philipa (†99), ju pozval do svojho domu v Škótsku a žiadal ju, aby sa stretla s mladým Charlesom a prežila s ním nezáväzný románik uvádza DailyMaile. „Bol zjavne veľmi v rozpakoch a stále okolo toho krúžil, kým to z neho nakoniec vypadlo,“ spomínala Barrieová. „Povedali mi, že chcú niekoho, kto nemá príliš veľa skúseností, ale má zmysel pre humor.“ Nakoniec však odmietla, pretože cítila, že to rozhodne nesmie urobiť – v tom čase, keď mala byť Charlesovou milenkou, mal iba 14 rokov.

Podľa oficiálneho životopiscu kráľa Karola III. Jonathana Dimblebyho sa súčasný kráľ monarchie zoznámil s rôznymi spôsobmi lásky ako študent na Cambridge. O panenstvo prišiel s Luciou Santa Cruzovou (79), krásnou a múdrou dcérou chilskeho veľvyslanca, ktorá pracovala pre majstra na Cambridgeskej škole.

Či aj ona bola pre ich románik „odporúčaná“ ako pred tým Amanda, sa môžemu zvedavci iba domnievať. Isté je, že bola v mnohých ohľadoch úplne vhodná na to, aby sa o uvedenie mladučkého Charlesa do pohlavného života postarala.

Ženu, ktorá odmietla mladého Charlesa nájdete v GALÉRII

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 11:17