Harry a Meghan počas návštevy v New Yorku.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Koľko Meghan minula za róby v roku 2022? Odídenkina z kráľovskej rodiny utrácala viac ako pred tým

03.01.2023, 09:29
Kráľovská rodina

Aktuálne Meghan Markle s princom Harrym hviezdia na Netflixe v dokumente o ich živote v kráľovskej rodine s názvom Harry & Meghan. Vysvetľujú v ňom koľko šikany musela brunetka znášať a prečo sa rozhodli z kráľovskej rodiny vystúpiť. Rozhodli sa v ňom povedať svoju verziu príbehu. Hovorí sa, že Netflix zaplatil dvojici za ich výpoveď sto miliónov dolárov.

Milovníčka luxusných značiek a drahej módy Meghan Markleová sa v priebehu roka 2022 na verejnosti objavila v šatách spolu za takmer 90 tisíc eur. To je pritom podstatne viac, než v dobách, keď ešte pracovala pre britskú monarchiu. 

Manželka princa Harryho Meghan Markle vždy patrila medzi milovníčky luxusných značiek. Nezmenil to ani jej odchod z monarchie prezývaný „Megxit“, keď s Harrym opustili prácu pre kráĺovskú rodinu a odsťahovali sa do zámoria. Podľa webu Daily Mail bol pre ňu rok 2022 zatiaľ tým najluxusnejším. Aspoň teda čo sa týka šatníka.

Redakcia webu prešla šaty, v ktorých sa tento rok Markleová objavila na spoločenských akciách, a ich cenu vyčíslila na takmer 90 tisíc eur. Kúsky, v ktorých sa už v minulosti objavila, započítané neboli. Vôbec najdrahšia bola róba, v ktorej sa v septembri ukázala počas svojej návštevy New Yorku. Okrem módy navyše vojvodkyňa zo Sussexu míňala aj za cestovanie alebo luxusné večierky.

Za rok 2021 si podľa webu zaobstarala oblečenie a šperky za viac ako 60 tisíc eur. V roku 2020, keď ešte pracovala pre britskú monarchiu, to pritom predstavovalo „iba“ 49 tisíc eur. 

Vtedy ešte jej ošatenie hradil kráľ Karol III., v tej dobe princ Charles cez fondy Cornwallského vojvodstva. Dnes už svoje účty musí Meghan platiť sama prípadne za barter s návrhármi.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 13:46