Harry a Meghan vypustili odvážny dokument o ich živote.TASR
StoryEditor

Harry a Meghan priznali stratu dieťata. Potrat mal zapríčiniť tlak médií

16.12.2022, 11:37
Kráľovská rodina

Nový dokument na Netflixe Harry a Meghan je veľmi kontroverzný. Našiel si svojich prívržencov, ale nemálo kritikov. Táto spoveď im môže nadobro zlomiť väz. S pribúdajúcimi dielami bývalí členovia kráľovskej rodiny odkrývajú informácie, ktoré mali byť pred verejnosťou utajené.

V šesťdielnej minisérii sa objavila aj mamička Meghan Markle Doria, ktorá väčšinu času nedokázala zadržať slzy, keď hovorila o samovražedných myšlienkach svojej dcéry. Doriaje matka Meghan Markle a z toho dôvodu dostala v netflixovom dokumente Harry & Meghan priestor. Niektoré témy, ktoré sa v snímke rozoberajú, boli pre ňu navyše veľmi emotívne. V jednej scéne sa rozplakala, keď rozprávala o tom, ako svoju dcéru „nemohla ochrániť“. Meghan totiž mala v čase, keď žila v Spojenom kráľovstve, samovražedné myšlienky. „To, že mala samovražedné myšlienky, že tu nechce byť... pre mamu nie je ľahké toto počuť. A ja som ju nemohla ochrániť," vzlykala v dokumente.

Strata dieťaťa

V minisérii prišla reč aj na údajný, potrat. Zo straty dieťaťa viní princ Harry hlavne britské médiá, ktoré im boli neustále v pätách. „Vieme neisto, že ten potrat bol spôsobený tým? No iste, že nie, ale keď zvážim ten stres, nedostatok spánku a načasovanie toho tehotenstva, môžem povedať, že ten potrat spôsobilo to, čo sa jej snažila (médiá) vykonať," hovorí Harry. "Cítila som sa tak, že som mala pocit, že to všetko skončí, keď tu nebudem," opisuje Meghan tlak. Jej manžel so slzami v očiach vyhlásil, že bol na dne, keď sa mu žena so svojimi pocitmi zverila. „Nikdy som si nemyslel, že to zájde tak ďaleko. A keď zašlo, cítil som zlosť a hanbu. Nevyrovnával som sa s tým práve dobre," dodal s tým, že bol "inštitučným Harrym", nie "manželom Harrym". Čo ho veľmi mrzí.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 09:18