Karol III. zažil potupu.TASR
StoryEditor

Potupa pre nového kráľa Karola III. Hádzali po ňom vajcia!

09.11.2022, 15:41
Kráľovská rodina

Ponižujúci incident pre kráľovský pár! Britská polícia zadržala v stredu muža, ktorý hodil po kráľovi Karolovi III. a jeho manželka Camille niekoľko vajec.

I keď v Británii zaznamenali vzrast jeho popularity, niektorým stále nie je po chuti. Ako uviedla stanica Sky News, muž, ktorý hádzal vajcia sa netrafil. Jedno vajce dopadlo blízko panovníkovej nohy. Incident sa stal v momente, keď sa Karol III. a jeho manželka Camilla zdravili s ľuďmi pri stredovekej bráne Micklegate Bar v Yorku. Celý incicdent zaznamenali televízne kamery. Zo záberov je zrejmé, že okolo kráľa preletelo niekoľko vajec.Spočiatku panovník na lietajúce predmety nereagoval, potom sa spolu s ochrankou vzdialil od ľudí. 

Muž, ktorý podľa agentúr na kráľa hádzal vajcia, zakričal, že Británia bola vybudovaná na krvi otrokov. Jeho protest sa ale nestretol s odozvou u okolostojacich, ktorí na neho začali pokrikovať či spievať hymnu God save the King.

Celý incident si pozrite vo VIDEU

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 10:04