Harry chce ísť s pravdou von.
StoryEditor

Princ Harry to už nevydržal. O tri mesiace vyjde jeho necenzurovaná kniha. Chce odhaliť celú pravdu!

28.10.2022, 14:13
Kráľovská rodina

Princ Harry chce ísť s pravdou von! Stane sa tak krátko po smrti kráľovnej Alžbety II. Známy rebel princ Harry, ktorý sa s manželkou Meghan pred dvomi rokmi "utrhol" od monarchie opäť šokuje. Jeho autobiografická kniha vyjde začiatkom budúceho roka. Memoáre vojvodu zo Sussexu ponesú názov "Spare".

Kniha vyjde v rovnaký termín na celom svete v 16 jazykoch. Má ísť o úprimnú spoveď, ktorá nie je nijako cenzurovaná. Spolu s ňou vyjde i audiokniha, ktorú načítal samotný Harry. Časť výťažku z predaja pôjde na charitatívne účely.Titul knihy je provokatívny, keďže znamená "náhradník", čo je narážkou na frázu, že monarchie potrebujú "dediča a náhradníka", a odráža postavenie Harryho v kráľovskej hierarchii. Dedičom trónu je jeho starší brat William, princ z Walesu.

Mlčia

Buckinghamský palác uviedol, že oznámenie o knihe nebude komentovať.Publikácia, ktorá je podľa BBC News zaručeným bestsellerom, bude obsahovať Harryho spomienky na to, ako sa vyrovnával so smrťou svojej matky, princeznej Diany, s neustálym tlakom médií, ako aj s nie vždy ideálnymi vzťahmi v kráľovskej rodine. Vydavateľstvo sľubuje čitateľom "surovú, nefalšovaná úprimnosť". Harry a jeho manželka Meghan v roku 2020 oznámili, že sa vzdávajú kráľovských povinností. Buckinghamský palác a vyšší kráľovskí predstavitelia vtedy vyjadrili nad týmto rozhodnutím sklamanie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 07:20