V kráľovskej rodine panuje už dlhé roky napätie.
StoryEditor

Expertka prezradila čím najviac Meghan a Harry ublížili kráľovnej

28.10.2022, 09:43
Kráľovská rodina

Potom, čo vojvodkyňa Meghan a princ Harry opustili na vlastné prianie svoje role v kráľovskej rodine, navštívili Veľkú Britániu iba trikrát. Ale expertka na kráľovskú rodinu pre server Hindustan Times pripomenula, že pár niekoľkokrát dostal pozvanie od zosnulej kráľovnej Alžbety II. Oni to však ignorovali, čo kráľovnú veľmi zarmútilo.

Aj keď sa manželia rozhodli Britániu opustiť, kráľovná Alžbeta II. vraj vynakladala úsilie aby so svojím synom Harrym a nevestou bola v kontakte: „Kráľovná Alžbeta II. chcela udržať vojvodu a vojvodkyňu zo Sussexu v spojení s kráľovskou rodinou a pravidelne uskutočňovala videohovory s Harrym, Meghan a ich dvoma deťmi," uviedla pre server Hindustan Times expertka na britskú kráľovskú rodinu Katie Nicholl New Royals.

Cítila sklamanie

Napriek tomu kráľovnú vzdorovitý pár zraňoval. Je známe, že Jej Veličenstvo si na rodinné väzby potrpela a snažila sa udržiavať v rodine dobrého ducha:. „Je dôležité zdôrazniť, že boli chvíle, keď sa kráľovná Alžbeta cítila z prístupu Harryho a Meghan sklamaná,“ povedala Katie Nicholl. „Vždy organizovala krásny víkend na konci augusta, s prespaním a programom pre svoje vnúčatá a pravnúčatá. Vždy si dala záležať na tom, aby pozvala Harryho a Megan, ale v posledných niekoľkých rokoch neprišli,“ pokračuje Nicholl. Princ Harry a Meghan Markle netrávili Vianoce s kráľovskou rodinou od roku 2019. Kráľovnú to veľmi rozrušilo, tvrdí expertka. „Takéto veci, nebyť spolu na Vianoce, nebyť spolu v Balmorale, v sídle kráľovnej, či cez leto, keď kráľovná naozaj chcela dať rodinu dohromady, myslím, že ju to bolelo,“ dodala Nicholl.

Ich syn príde o pozornosť

Nezáujem o kráľovnú sa Harrymu a Meghan možno teraz vypomstí. Dátum korunovácie kráľa Karola III. totiž stanovil Buckinghamský palác na 6. mája 2023. Presne v deň 4. narodenín syna vojvodu a vojvodkyňe zo Sussexu Archieho. Podľa mnohých táto zhoda nie je náhodná. Ako uviedol web Page six, namiesto ústretového kroku môže ísť naopak o cielenú snahu kráľovskej rodiny zatieniť deň, významný pre Harryho a Meghan, inou dôležitou udalosťou.

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 06:08