Meghan Markle zažalovala jej nevlastná sestra za ohováranie a klamstvá.
StoryEditor

Meghan Markle išla s pravdou von. Toto bola najtrápnejšia práca v jej živote!

19.10.2022, 14:14
Kráľovská rodina

Pred tým ako sa Meghan vydala do rodiny britskej monarchie a zobrala si za muža princa Harryho živila sa ako béčková herečka a otvárala kufríky v súťažnej šou. Dnes to považuje za potupu.

Do svojho podcastu Archetypes si Meghan pozýva známych hostí. V poslednej epizóde bola jej hosťkou Paris Hilton. Spoločne hovorili o predsudkoch a Meghan sa zverila, ako nerada spomína na obdobie, keď sa na obrazovkách objavovala v súťažnej šou Deal or No Deal. V takýchto súťažiach je hlavné lákadlo pre mužské oko sexi sa tváriaca bábika, ktorá chodí po pódiu a odkrýva sumy či v Meghaninom prípade to bolo otváranie kufríkov.

Ako husička

Hoci súťaž dostala manželku princa Harryho na výslnie, radosť jej vraj táto práca vôbec neprinášala: „Bola som na pódiu obklopená šikovnými ženami, ale to nebol účel toho, prečo sme tam boli,“ naznačila brunetka. „Nepáčilo sa mi byť tlačená do toho, len dobre vyzerať a inak nemať žiadnu podstatu – a presne tak som sa v tom čase cítila, keď ma zjednodušili len na určitý archetyp,“ vysvetľovala Meghan, ktorá si skrátka pripadala iba ako „husička“ a tak ju vnímali aj diváci. „Vždy som odtiaľ odchádzala s nepríjemným pocitom v žalúdku, s pocitom, že som oveľa viac než len objekt na javisku,“ vysvetlila vojvodkyňa a niekdajšia herečka.

Lepšia budúcnosť pre dcéru

Zverila sa tiež s nepríjemným zážitkom kedy žena, čo v štábe súťaže pracovala nedokázala správne vysloviť jej priezvisko. Celé to tak pre ňu bolo len ponížením a potupou. Pre svoju dcéru chce lepšiu budúcnosť: „Má to negatívne konotácie a ja to nevidím ako veľmi veľkú prestíž pre ženu. Chcela by som pre naše dcéry, aby ašpirovali trochu vyššie. Priala by som si, aby bola moja Lili vzdelaná, chcela byť múdrou a bola za to na seba pyšná,“ vyvsetlila Meghan.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 17:44