Meghan Markle sa plánuje s Harrym sťahovať.REUTERS
StoryEditor

Harry a Meghan sa chcú presťahovať, noví susedia im však dali najavo čo si o nich myslia

06.10.2022, 11:01
Kráľovská rodina

Princ Harry a Meghan Markle údajne spôsobili rozruch svojim oznámením, že plánujú vymeniť svoj domov za nehnuteľnosť umiestnenú vo vnútri elitnej kalifornskej štvrti v Santa Barbare. Ich novým susedom sa takýto nápad vraj vôbec nepáči.

Zvesti o presídlení Harryho a Meghan podľa všetkého otriasli miestnymi obyvateľmi v komunite Hope Ranch, ktorá sa nachádza v kalifornskej Santa Barbare. Tí sa podľa denníka Daily Mail obávajú, že príchod prominentného páru do oblasti by so sebou priniesol „mediálny cirkus“, o ktorý vybraný okruh obyvateľov Hope Ranch v žiadnom prípade nestojí.

O pozornosť nestoja

Miestni majú v hrôzu v očiach a tŕpnu či prominentní aristokrati nakoniec do ich susedstva zavítajú. Ich obavy sú však prinajmenšom pozoruhodné, keďže v Hope Ranch už niekoľko celebrít žije. Zoznam súčasných obyvateľov zahŕňa také hviezdy ako rappera Snoop Dogga alebo hviezdu filmového Tarzana, herca Rona Elyho. Štvrť sa tiež môže chváliť množstvom bohatého vybavenia - vrátane country klubu, golfového klubu, tenisového kurtu, jazdeckých chodníkov a vlastné súkromné ​​pláže. Podľa serveru TMZ však mnoho obyvateľov Hope Ranch nie je naklonených tomu, aby sa tam pár nasťahoval, pretože sa obávajú, že Harry a Meghan privedú do oblasti "cirkus" a novinárov.

image

Exkluzívne bývanie v Hope ranch v Santa Barbare láka aj Harryho s Meghan.

Nebude tam pokoj

Zdroje blízke Asociácii majiteľov domov na Hope Ranch povedali webu, že obyvatelia sú príchodom Meghan a Harryho znepokojení: „Nikto z Hope Ranch nemá proti nim nič osobne, ale faktom je, že mnohí sa domnievajú, že do ich tichého, supersúkromného miesta privedú cirkus... pretože sú slávni a kontroverzní,“ cituje TMZ svoje zdroje z oblasti, podľa ktorých príchod slávneho páru môže predstavovať veľmi reálne problémy. Pre Harryho a Meghan ide tak o ďalšiu nepríjemnú správu po tom, čo chýbali na oficiálnej rodinnej fotografii britskej kráľovskej rodiny. Na nej bol kráľ Karol lll. a jeho žena Camilla po boku princa a princeznej z Walesu Williama a Kate.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. máj 2024 13:51