CBS
StoryEditor

Získajú prestížne ocenenie? Kontroverzné interview prinesie Meghan a Harrymu viac než slávu

17.08.2021, 13:45
Kráľovská rodina
Len pár mesiacov dozadu uzrelo svetlo sveta interview princa Harryho a jeho manželky Meghan Markle. Tí sa rozhodli z monarchie ako z oficiálnej inšitúcie vystúpiť a porozprávať o tom, čo sa deje za bránami Buckinghamského paláca.

V rozhovore však dvojica priznala aj oveľa vážnejšie témy a to psychické problémy, o ktorých verejne prehovorili. Dvojhodinové interview tak bolo napriek polopravdám a vášňam, ktoré rozdelili fanúšikov na dva tábory, plné emócií. 

Nechcela som byť už nažive. Bola to veľmi jasné, skutočná, desivá a neustála myšlienka,'' priznala sa ďalej vojvodkyňa moderátorke Oprah. Uvedomila si, že toto je problém, ktorý musí okamžite riešiť, no kráľovská rodina jej ho údajne zatrhla. ,,Povedala som im, že potrebujem ísť ku niekomu, kto mi pomôže... a povedali mi, že nemôžem,'' opísala vojvodkyňa svoje úzkostné stavy, ktoré nad ňou často dokázali prebrať kontrolu. 

,,Vtedy som bola zahanbená priznať to a špeciálne Harrymu, pretože som vedela, koľkou bolesťou si už prešiel. Vedela som však, že ak mu to nepoviem, tak to urobím - nechcela som už žiť,'' šokovala. 

K dnešnému dňu má rozhovor viac než 20 miliónov videní a zdá sa, že číslo sa ešte bude zväčšovať. Aj to je zrejme dôvod, prečo sa rozhodcovia a odborníci rozhodli nominovať interview na cenu Emmy v špeciálnej kategórii. Či sa im cennú sošku podarí získať sa uvidí až 19.septembra. Isté však je, že viac než zásluhou Oprah, je to nepochybne zásluhou Harryho a Meghan, ktorí sa na kameru rozhodli prehovoriť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 07:10