profimedia
StoryEditor

Mohla ešte žiť? Po rokoch vyšlo na povrch MRAZIVÉ tajomstvo o smrti princeznej Diany

22.06.2021, 17:00
Kráľovská rodina
Jej smrť zarmútila mnohých. Niet sa čomu čudovať - bola milovaná ľuďmi po celom svete a veľká masa z nich ju považovala za princeznú sŕdc.

O nových informáciách o smrti princeznej Diany prehovoril pre britský portál DailyMail jej ochrankár Colin Tebbut. Ten na nepekný zvrat udalostí nemôže zabudnúť - obzvlášť po tom, čo sa stalo. Princezná Diana mala podľa jeho slov ostať v Paríži len do 28.augusta, no svoj pobyt sa rozhodla predĺžiť. Dôvodom bol najmä spomínaný konflikt, ktorý ju zožieral. 

„Nevrátila sa podľa plánu vtedy, ako mala - vo štvrtok. Opäť na ňu vyťahovali záležitosť s mínami,'' opísal impulz Diany, ktorý ju podnietol k tomu, aby neodcestovala naspäť domov. ,,Diana bola obvinená z použitia kampane na zvýšenie jej vlastného imidžu, čo bolo skutočne otrasné a rozladilo ju to. Kontaktovala nás a povedala, že nechce ešte zažívať všetky tie ťažkosti, ktoré by ju v Spojenom kráľovstve čakali. Namiesto toho by sa vrátila cez víkend,'' porozprával Colin o jednom z ich posledných rozhovorov. 

,,Keby sa vrátila v ten štvrtok ... Možno by dnes bola nažive," dodal ochrankár.

​Fotky princeznej Diany nájdete v galérii:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. máj 2024 09:50