profimedia
StoryEditor

Na vplyvných mužov mala slabosť. Pozrite sa, s kým randila Meghan Markle pred Harrym

13.06.2021, 18:00
Kráľovská rodina
O vzťahu Meghan Markle a princa Harryho sa toho vie pomerne veľa. Viete však, čo za sebou skrýva dnes už bývalá vojvodkyňa?

Michael Del Zotto

Takmer ihneď po rozvode s Trevorom sa Meghan stretávala s kanadským profesionálnym hokejistom Michaelom. Trvalo to síce krátko, no ako sa verejne vyjadril agent NHL hráča, dvojica mala k sebe blízko. ,,Rád rozprávam o dobrých časoch, ktoré sme spolu prežili, no Meghan je veľmi uzatvorená osoba a navyše je to teraz veľký problém v monarchii. Je však skvelá a stále bola nádherná herečka,'' prezradil Michael na jej adresu.

Rory Mcilroy

Ani jeden z nich nepotvrdil vzťah, no pošepkávalo sa, že títo dvaja spolu randia. Profesionálny golfista mal údajne udržiavať pomer s Meghan rok po jej rozvode s Trevorom. Paparazzi pristihli tento párik na večeri a dokonca spolu natočili slávny virál Ice Bucket Challenge, kedy na seba naliali vedro ľadovej vody.

Cory Vitiello

Celebritný šéfkuchár našiel Meghan na jej lifestylovom blogu náhodne. O dva roky neskôr sa objavili spoločne na niekoľkých udalostiach, sprevádzal ju dokonca aj na udalosti Canadian Arts and Fashion Awards v roku 2016. Ich vzťah nebol len akýmsi úletom, práve naopak. Dvojica spolu bola dlhé dva roky a zrejme by si aj povedali svoje áno, ak by to šéfkuchár chcel. Podľa viacerých zdrojov sa však ešte nechcel usadiť, čo sa zasa nepáčilo Meghan a zo dňa na deň tak to vzťahu odišla. Urobila tak dobre - len krátko po tom sa totiž spoznala s princom Harrym.

Fotografie mužov, s ktorými Meghan randila, nájdete v galérii:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 18:08