profimedia
StoryEditor

Zarábajú na princeznej Diane? To, čo urobil Harry s Meghan, ľudí poriadne ZNECHUTILO

23.05.2021, 03:30
Kráľovská rodina
Nie je to tak dávno, čo verejnosť šokoval kontroverzný rozhovor princa Harryho a jeho manželky Megan Markle. Po necelých troch mesiacoch prišiel ryšavý princ s ďalším pokračovaním.

Tak, ako v prvom, aj v tomto novom rozhovore princ Harry zaspomínal na svoju zosnulú mamu, princeznú Dianu. Tá tragicky zahynula pri autonehode a práve impulz s autom mu vyskakuje pri každej spomienke na ňu. 

,,Bohužiaľ, keď myslím na svoju mamu, prvá vec, ktorá mi napadne, je stále rovnaká. Ja a môj brat sedíme pripútaní na zadných sedadlách v aute. Ona šoférovala, snažila sa striasť paparazzov, ktorí nás prenasledovali. Veľmi plakala, až tak, že nevidela na cestu. Chcel som nám pomôcť, no nevedel som ako,'' priznal v novom rozhovore Harry Oprah, tentokrát pre platformu Apple TV.  Nie je žiadnym tajomstvom, že na médiá má ťažké srdce - a práve tie viní za smrť svojej mamy. ,,Moju mamu prenasledovali preto, lebo chodila s niekým, kto nebol biely,'' vyjadril sa otvorene ďalej. 

Harry berie za svoje najdôležitejšie poslanie chrániť svoju rodinu. Ako v rozhovore z marca priznal, bál sa, aby lynč na Meghan nedopadol tak, ako pri jej mame a jeho manželka neprišla o život. Situácia bola natoľko vážna, že sa bál toho najhoršieho. ,,Mojej mame médiá zničili život. Nechcel som, aby sa to opakovalo,'' uviedol vtedy. 

​O to väčší bol šok, keď sa zistilo, komu Meghan a Harry rozhovor poskytli. Interview odvysielala exkluzívne televízia CBS - a zaplatila za to minimálne sedem miliónov dolárov. Na tom by možno nebolo nič šokujúce, ak by to nebola práve tá televízia, ktorá uverejnila tie najhoršie fotografie v dejinách bulváru, aké dovtedy nemali obdoby. 

V čase, keď sa odohrala osudná nehoda v Paríži, boli práve na mieste aj novinári z CBS. Tí sa nezdráhali toho, aby Dianino nehybné telo (pozn. redaktora, Diana bola spočiatku v bezvedomí na ceste, zomrela však oficiálne až v nemocnici), nafotili a zverejnili v hlavnej reportáži. Nielen samotná Dianina rodina, ale aj kráľovská monarchia bola zhrozená a akúkoľvek spoluprácu s CBS zamietla. Až do momentu, kým neprišiel Harry s Meghan a kontroverzným rozhovorom nechali spoločnosť, ktorá ublížila pozostalým a v neposlednom rade znevážila pamiatku princeznej, zarobiť milióny dolárov...

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 02:06