CBS
StoryEditor

PEKLO v kráľovskej rodine. Meghan Markle priznala, že myslela na samovraždu

08.03.2021, 06:00
Kráľovská rodina
Najnovší dokument s Oprah Winfrey poukázal na mnohé šokujúce udalosti.

Predtým, než sa Meghan definitívne rozhodla opustiť kráľovskú rodinu, si prešla obrovským trápením. ,,Nechcela som byť už nažive. Bola to veľmi jasné, skutočná, desivá a neustála myšlienka,'' priznala sa Oprah. Uvedomila si, že toto je problém, ktorý musí okamžite riešiť, no kráľovská rodina jej ho údajne zatrhla. ,,Povedala som im, že potrebujem ísť ku niekomu, kto mi pomôže... a povedali mi, že nemôžem,'' opísala vojvodkyňa svoje úzkostné stavy, ktoré nad ňou často dokázali prebrať kontrolu. 

,,Vtedy som bola zahanbená priznať to a špeciálne Harrymu, pretože som vedela, koľkou bolesťou si už prešiel. Vedela som však, že ak mu to nepoviem, tak to urobím - nechcela som už žiť,'' šokovala. 

Na priamu otázku, či mala samovražedné myšlienky, odpovedala jasne. ,,Áno, bolo to veľmi jasné. Veľmi jasné a strašidelné. Nevedela som, na koho sa mám obrátiť. Jedným z ľudí, ktorých som vyhľadala a ktorý je do dnešného dňa mojím priateľom bol najlepší priateľ princeznej Diany.''

Okrem tejto nepríjemnej správy však dvojica prezradila, že už o pár týždňov privítajú na svet svoju dcérku. ,,Mať dieťa... to je úžasné. Ale mať chlapčeka a potom dievčatko.. čo viac si priať?'' priznal svetu krásnu správu dnes už bývalý princ Harry.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
03. máj 2024 05:46