CBS
StoryEditor

Škandál v britskej monarchii! Meghan a Harry prezradili ŠOKUJÚCE tajomstvá kráľovskej rodiny

01.03.2021, 01:50
Kráľovská rodina
Ukážka z dokumentu, ktorý vyjde 7.marca, šokovala fanúšikov po celom svete.

V ukážke, ktorú mala verejnosť možnosť vidieť, opisuje Oprah Winfrey život v kráľovskej rodine slovami Meghan ako zničujúci. 

,,Boli ste ticho alebo ste boli nútení byť ticho?'' znie jedna z otázok, pri ktorej sa Meghan smutne pozerá do objektívu kamery a krčí sa. Hneď na to Oprah dodá: ,,Povedali ste tu naozaj veľmi šokujúce veci. To, čo ste zažili, je naozaj nezvládateľné,'' dodala moderátorka ďalej.

Otvorený rozhovor obsahuje aj pasáž Harryho, ktorý dodáva, že chcel v prvom rade ochrániť svoju manželku. Mal totiž pocit, že by sa budúcnosť mohla zopakovať, a tak ako bolo ublížené Diane, by mohlo byť ublížené aj jeho manželke. Kvôli novinárom sa obával aj o život Meghan. ,,Nemohol som to dopustiť,'' dodal na kameru so slovami, že jeho jediným poslaním je ochrániť svoju rodinu, ktorú nadovšetko miluje.  CBS

Už podľa výrazu Meghan je jasné, že si počas života v kráľovskej rodine prešla obrovským trápením. Aj keď ju spočiatku ľudia po celom svete milovali, britský bulvár riešil čoraz viac jej súkromie, rodinné vzťahy a iné veci, ktorým sa ako oficiálna členka kráľovskej rodiny nemohla ubrániť. Nehovoriac o tom, že bola neustále prirovnávaná ku Kate Middleton. Či sa však rozhodne hovoriť o tlaku zo strany verejnosti alebo o tom, ako sa k nej správali samotní členovia kráľovskej rodiny, je zatiaľ na niekoľko dní otázne.. faktom však je, že z výrazov tváre manželov je jasné, že o žiaden príjemný rozhovor nepôjde a naopak - poriadne šokuje.

,,Je na čase zastaviť ten zastaralý systém, ktorý ničí ľudské životy,'' znie jeden z komentárov pod videom a pridáva sa hneď niekoľko ďalších. ,,Ideš Meghan!'' podporujú bývalú vojvodkyňu ľudia z celého sveta. Kontroverzného rozhovoru sa údajne bojí aj kráľovská rodina, ktorá netuší, čo má od neho očakávať, nakoľko ho pred vydaním nevideli a uvidia ho až spolu so zvyškom sveta.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
30. apríl 2024 07:03