TASR
StoryEditor

Meghan Markle opäť šokuje, Kate čakajú výzvy. Tento rok bude pre kráľovskú rodinu zaujímavým

05.01.2022, 18:00
Kráľovská rodina
Kráľovská rodina sa stala stredobodom pozornosti najmä v minulom roku, kedy napäté vzťahy vyústili do hádok. Pozrite sa, čo má pre páry kráľovskej rodiny pripravený rok 2022. Nájdu pokoj a mier či sa ich väzby úplne pretrhnú?

Sebavedomie Meghan Markle neopustí

Vojvodkyni zo Sussexu, ktorá sa narodila v znamení Leva, dal minulý rok poriadne zabrať. Odchod z kráľovskej rodiny ukázal, že dokáže za každých okolností povedať pravdu a verejne zdieľať svoje názory. Aj keď v roku 2022 nemá v úmysle riešiť spory, stále bude vytvárať niekoľko šokových vĺn. Práve v tomto mesiaci by mal dlhotrvajúci boj dosiahnuť bod zlomu. Meghan Markle však odolá všetkému, čo ju v tomto roku rozhádže, avšak bude musieť vyjsť aj zo svojej komfortnej zóny, aby so svojou ohnivou energiou prevzala nad všetkým vedenie.

Vojvodkyňa zo Sussexu sa narodila, aby neustále vyžarovala svoju silnú prítomnosť, pretože nikdy nie je osobou v úzadí. V roku 2022 však môžu nastať aj zložitejšie časy, najmä pri oslavách jubilea kráľovnej Alžbety. Počas osláv sa môže situácia medzi členmi kráľovskej rodiny znovu vyostriť, pretože  Meghan Markle bude mať potrebu  znovu povedať svoju pravdu a názor. Počas jesene však ťažšie obdobie utíchne a dostane sa do rovnováhy.

Princ Harry nechce opustiť staré ja

Po odchode z kráľovskej rodiny bude princ Harry v roku 2022 pracovať na tom, aby si vytvoril svoje vlastné ciele a vášne, avšak bude trvať ešte roky, kým opustí svoj starý život. Narodil sa v znamení Panny, tento rok bude preňho plný nepokoja, pretože neustále túži po nezávislosti. Na konci jari prežije zaujímavé obdobie v čase, keď bude kráľovská rodina oslavovať jubileum kráľovnej Alžbety.

Princ Harry sa bude musieť tento rok pripraviť na to, že jeho snaha zanechať svoju stopu na tomto svete, si vyžaduje ešte veľkú trpezlivosť a odhodlanie. Neustále totiž prechádza vnútorným procesom, ktorý zahŕňa hľadanie duše a opúšťania svojho starého života, rok 2022 bude pre neho citlivým a silným obdobím. Princ Harry sa dostane do bodu, keď si bude ešte viac želať svoj osobný priestor. Nastal však čas na radikálne rozhodnutie a oslobodenie sa od všetkého, čo ho ťaží.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
05. máj 2024 10:18