TASR
StoryEditor

Meghan Markle vždy túžila zmeniť svet. Teraz je označovaná za najinteligentnejšiu z kráľovskej rodiny

31.12.2021, 12:00
Kráľovská rodina
Veľká aktivistka a bojovníčka za rovnosť či rodové právo. Meghan Markle stihla za svoj život toho už celkom dosť a nevzdáva sa, pretože stále túži zmeniť svet k lepšiemu. Nedávne štúdie ju dokonca označujú ako za najinteligentnejšiu členku kráľovskej rodiny.

Vstupom do rodiny jej vášeň pre aktivizmus vzrástla

Ku koncu jej hereckej kariéry plynulo prešla do roly vojvodkyne to Sussexu. Akonáhle sa dostala do rodiny, začala sa zapájať do rôznych programov, v ktorých môže naďalej podporovať a povzbudzovať deti a ženy, aby verili v ich schopnosť zmeniť svet. Dobročinnosť zohráva veľkú úlohu v povinnostiach kráľovskej rodiny a životné skúsenosti Meghan Markle nepochybne prospievajú k spoločne vykonanej práci. Jej vášeň pre pomoc druhým a odhodlanie pomohlo zapôsobiť aj na jej manžela princa Harryho. V súčasnosti sa totiž môžu spoločne venovať charitatívnym prácam. Aj keď musela Meghan Markle herectvo zanechať, zdá sa, že jej láska pre aktivizmus, rovnosť či feminizmus, ešte len začína. Naďalej plánuje používať svoj hlas na zmenu k lepšiemu.

Najinteligentnejšou v rodine Windsorovcov

Nedávne štúdie odhalili, že Meghan Markle je najbystrejšia zo všetkých členov kráľovskej rodiny. Po analýze každého príslušníka v súvislosti s akademickým vzdelaním, výkonov na strednej škole a hodnotení vysokých škôl, sa bývalá herečka umiestnila v rebríčku na prvom mieste. To sa jej podarilo najmä vďaka vzdelaniu na univerzite v Evanstone, kde ukončila štúdium s dvojitým diplomom v odbore divadlo a medzinárodné vzťahy. Avšak súvisí to aj s jej veľkou vášňou k dobročinnosti a boju za práva žien. Čo sa týka umiestnenia, tak druhé obsadil princ William, tretie princezná Eugenie a na štvrtom sa nachádza Kate Middleton.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 22:32