Vo filme si zahrá aj obľúbený herec Marián Miezga
StoryEditor

V lete ti poviem, ako sa mám. Marián Miezga si zahrá jednu z hlavných postáv, kto bude jeho partnerkou?

25.01.2022, 16:10
Film - V lete ti poviem...

Film V lete ti poviem, ako sa mám, sa onedlho dočká premiéry. Ešte predtým, než spoznáte dej v kinách, sme sa však rozhodli vám o čosi viac predstaviť postavy filmu.

Dej filmu V lete ti poviem, ako sa mám, sa točí okolo vzťahov - či už tých priateľských, alebo partnerských. Jednu z týchto postáv si zahrá populárny slovenský herec Marián Miezga, ktorý už v traileri fanúšikom prezrádza, že zvažuje rozvod. Stane sa tak alebo svoj vzťah ustojí? 

,,Martin je ženatý a zažíva stereotyp vo vzťahu, pretože jeho manželka je prehnane starostlivá. Stará sa o všetkých a každému ordinuje, čo by mal robiť, čo by mal akceptovať. Všetkým udáva tón, ako by sa mal život odvíjať a tento stereotyp vedie k tomu, že sa moja postava zahľadí aj niekam inam a povie si, že už má toho dosť. Ale sú tam deti, čo je pre Martina ťažká situácia. Martin nechce manželke ublížiť, ale nie je mu príjemne mať všetko od rána do večera nalinajkované. Nemá žiadnu slobodu,'' opisuje svoju postavu Marián. 

S českou herečkou Terezou Kostkovou, ktorá hrá vo filme jeho partnerku Ivanu, sa stretol na pľaci prvýkrát. ,,Hral som s ňou po prvýkrát v živote a bolo to super, myslím, že sa k sebe veľmi dobre hodíme. Už prvá spoločná scéna ukázala, že hrá geniálne,'' dodal Marián, ktorého postava Martina bola Evitou napísaná priamo naňho. ,,Neviem, či ma chodila špehovať, ale táto postava je akoby som to bol ja,'' zasmial sa.

Viac informácií nájdete vo videu:

Herec Marián Miezga si zahral postavu Martina vo filme V lete ti poviem, ako sa mám
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/film-v-lete-ti-poviem, menuAlias = film-v-lete-ti-poviem, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 12:01