profimedia
StoryEditor

Milióny eur zarábala, no na porno gauči kariéru začínala. Obľúbenú influencerku zadržala NAKA

27.09.2021, 17:00
Celebrity
Ona bývalá čašníčka, on taxikár. Príbeh ako z rozprávky - žili spolu šťastne a hojne, až kým ich nezadržala polícia.

Kráľovná Instagramu

Práve kontroverznosti a sláva zabezpečili Plačkovej slávu najmä na sociálnych sieťach. Na svojom Instagramovom profile sa dnes už 30-ročná žena prezentuje ako kráľovná sociálnych sietí na Slovensku a faktom je, že si tento titul zrejme aj zaslúži. Zo všetkých známych osobností by podľa medializovaných informácií práve Plačková mala zarábať najviac. Svoj profil využila ako reklamný baner, na ktorom zhromažďuje nemalé publikum - a to vyše 765-tisíc fanúšikov. 

Práve vďaka týmto sledovateľom zarába Zuzana nemalé peniaze a nielen ona, ale aj jej manžel René. Spolu totiž prevádzkujú rôzne instagramové súťaže, ktoré im pomáhajú získavať followerov - a v neposlednom prípade si za to berú tisícové príjmy. ,,Za rok 2020 som zarobila viac ako milión eur na produktoch a Instagrame, tak prosím odpustite si trápne konšpirácie,'' verejne napísala na svoj profil v čase, keď sa jej začali hromaždiť otázky na jej neustále dovolenky. Nie je žiadnym tajomstvom, že súkromnými letmi podnikateľka navštevuje tie najluxusnejšie destinácie sveta - a to na pravidelnej, mesačnej báze.

Zuzana má okrem vlastnej značky oblečenia aj špeciálnu značku kolagénu spolu s Jasminou Alagič a dokonca len nedávno avizovala otvorenie vlastného kurzu podnikania. Víkend, počas ktorého by mal možnosť človek sadnúť si s ňou a jej manželom, by záujemcu vyšiel na približne tisíc eur. Zdá sa však, že záujem o to bol. Niet sa čomu čudovať - Plačková zverejnila niekoľko screenshotov z mobilu, v ktorom jasne ukazovala svoje desaťtisícové príjmy. A samozrejme sľubovala, že toto know-how odovzdá ďalej, teda za spomínanú nemalú sumu. 

Zdá sa však, že jej podnikanie nie je až tak čisté, ako sa zdá. V pondelok ráno ju totiž prekvapila NAKA a spolu s manželom ich odviedli na policajnú stanicu. Existuje totiž podozrenie, že dvojica je súčasťou zločineckej skupiny, ktorá obchoduje s drogami. ,,Počas akcie policajti zadržali 15 osôb, vykonali viacero domových prehliadok aj prehliadok nebytových priestorov," uviedla polícia. 

Zdá sa však, že Plačková a jej manžel si ťažkú hlavu zo zatknutia nerobia. Pred vstupom do auta bola totiž podnikateľka vysmiata a tvrdila, že sa vyjadrí prostredníctvom svojho Instagramu. Tam jej, paradoxne, počet sledovateľov rastie, no je otázne, či svoj mobil dostane vôbec tak skoro do ruky...

Fotografie Plačkovej luxusu a toho, ako si žila, nájdete v galérii:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 11:51