StoryEditor

Herečka Courtney Cox si nechala odstrániť nevydarené plastiky tváre. „Bol to omyl“, priznala.

07.07.2017, 13:00
Celebrity
Herečka a obľúbená predstaviteľka Monicy zo seriálu Priatelia si nechala odstrániť plastiky tváre. O nevydarených zákrokoch hovorila už dlhšie a priznala, že boli veľkým omylom. Odteraz vsádza na prirodzenosť a prestáva sa báť vrások.

Herečka Courtney Cox je živým príkladom toho, že nie všetci majú šikovné ruky a plastiky nemusia vždy tvári pomôcť, skôr naopak.

Pred časom herečka potvrdila, že radšej nechá prírodu dobehnúť jej vek. Pre New Beauty povedala: „Moje výplne som rozpustila a som tak prirodzená, ako je to vôbec možné. Cítim sa lepšie, pretože vyzerám ako ja. Myslím, že teraz vyzerám presne ako ten človek, ktorým som."

Courtney sa neraz vyjadrila, že celý Holywood  a tlak médií prispieva k tomu, aby známe ženy so svojim prirodzeným výzorom bojovali, nechávali si vpichovať injekcie a zbavovali sa vrások. Pohľad na ženskú krásu, ktorý showbiznis vytvára je mylný a núti ženy k zlým rozhodnutiam. Teraz už vie, že plastiky boli omyl. 53-ročná herečka uviedla, že konečne akceptuje, že ľudská tvár a telo sa menia s vekom a že v tomto smere to rozhodne nie je nič zlého. „Veci sa menia“, povedala a aj keď sa im predtým snažila krvopotne zabrániť, teraz má na to iný názor. Tvár potrebuje pohyb, nechce, aby všetko vyzeralo tak umelo. „Pochopila som, že výplne nie sú mojimi kamarátmi“, vyjadrila sa herečka.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 13:03