Instagram/all.mcbeal.fsuproject
StoryEditor

Čo sa stalo s najslávnejšou právničkou Ally McBeal? Pozrite sa, ako žije dnes!

29.06.2017, 18:00
Celebrity
Calista Flockhart (52) zažila najväčšie obdobie slávy v rokoch 1997 - 2002, kedy sa natáčal úspešný americký seriál z advokátskeho prostredia - Ally McBeal. Rovnako sa volala hlavná hrdinka, ktorú stvárňovala. Charizmatická, egocentrická, rázna, ale zraniteľná advokátka žijúca v Bostone a jej každodenné príbehy z práce a zo súkromia. Bol úspešný seriál o obľúbenej svojráznej právničke pre Calistu výhrou alebo hereckým bankrotom?

Pravdou je, že Calista sa po skončení seriálu herecky veľmi neuchytila. Skôr, ako jej herecká kariéra sa totiž vždy pretriasala jej váha kvôli podrozreniu na anorexiu, ktorú neskôr aj priznala či vzťah s megaúspešným hercom Harrisonom Fordom, za ktorého sa neskôr vydala a žije s ním dodnes.

Po Ally McBeal si zahrala ešte v niekoľkých seriáloch, ktoré však ani zdaľeka neboli úspešné práve tak, ako ten o mladej advokátke. Zahrala si aj vo filmoch, tesne po ukončení nakrúcania Ally McBeal, ktorých názvy však vôbec nie sú známe a tým je teda jasné, že žiadnu veľkú slávu za ne nezožala napriek tomu, že si v niektorých zahrala aj po boku veľkých hollywoodskych hviezd. Ako partnerka a neskôr ako manželka slávneho Harrisona sa ale neustále objavovala na rôznych podujatiach určených pre veľké herecké hviezdy, tá jej však dlhé roky až tak jasne nesvietila. Bol teda seriál, ktorý ju počas piatich rokov držal na výslní pre Calistu výhrou alebo bankrotom? Zrejme sa všetkým, podobne ako iní herci a herečky zapísala do pamäti ako fiktívna postava zo seriálu a ňou aj vždy ostala...

Veľký comeback

Po pár rokoch hereckej nečinnosti (vystupovala len v niekoľkých televíznych programoch) sa veľká seriálová hviezda konca 90-tych rokov dočkala hereckého angažmá, tesne pred dovŕšením svojej 50-ky. Od roku 2015 účinkuje v televíznom akčnom sci-fi seriály s názvom Supergirl, v ktorom stvárňuje postavu Cat Grant - tvrdej osamelej matky. Seriál sa stále nakrúca a tak má momentálne Calista hereckej práce viac ako dosť.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 09:15